Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
alttaki ara tuşu iki kez basma ile açılacaktı oyunlarda sorun çıkardığı için o da zaten şu anda var
varmı nasıl varya oyun içerisinde iken menü tuşuna bastığımızda şuan direk menüye geçiyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
varmı nasıl varya oyun içerisinde iken menü tuşuna bastığımızda şuan direk menüye geçiyor
menü tuşu yoktu zaten sadece ara tuşu rahatsız esiyordu yanlışlıkla basıldığı için sağdaki tuş bloke edildi 2kez basınca açılıyor artık

4MaGuS

4MaGuS

Üye
menü tuşu yoktu zaten sadece ara tuşu rahatsız esiyordu yanlışlıkla basıldığı için sağdaki tuş bloke edildi 2kez basınca açılıyor artık
ben 3 tuş içinde yapılacak sanıyordum yeni fark ettim saolun bilgilendirme için

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
kamil5028347

kamil5028347

Üye

Canlı yayın burda saat 1 de

kamil5028347

kamil5028347

Üye
İzleyemiyorum bi bilgi varmı izleyenler paylaşabilirmi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sahi bi güncelleme vardı noldu ona?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
güncelleme kazana dustu dun beklenıyordu bugün hala gelmedi yarın da gelmeyecek kimsenin bilhisi yok her şey muallakta

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
dakamon

dakamon

Üye
Türkiye nin microsoft yoneticisinden wp adına bir şey beklemeyin arkadaşlar. Bence ms ninde wp adına bunları sallafığı yok bunların da wp ye ilgisi yok varsa yoksa bulut azure. Şirketlerle ilgileniyorlar biz ep liler umurlarında değil msTR nin

Tost Makinası ile gönderildi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Anlaşılan hiç bir açıklama yapılmamış MS Türkiye'den

leeshore

leeshore

Üye
Bazı forumlarda 8.1 güncellemesinin geldiğini yazmış kullanıcılar. (Türk Forumlarında)

leeshore

leeshore

Üye
Türkiye'de de güncellemeyi aldığını söyleyen kullanıcılar var. Ama konuyu açıp güncellemenin geldiğini söyleyenlerin telefonu lumia 820.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bende bir güncelleme yok.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Güncelleme gelseydi çoktan haberimiz olmuştu

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tarihler abartı zira 24 haziran denildi gelmedi ay sonu temmuz başı olmadı ramazan onbeş falan filan telefon haber verir nasılsa zaten betayı kullanıyoruz % 100 farklı değil nasılsa taş çatlasın % 15 farklı olacak

• Beğen
Tepkiler: ellimin kori
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Türkiye'de de güncellemeyi aldığını söyleyen kullanıcılar var. Ama konuyu açıp güncellemenin geldiğini söyleyenlerin telefonu lumia 820.
Eğer öyle bişiy olsaydı bu maxicepten kaçmazdı:)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
ben de 820 kullanılıyorum ama herhangi bir güncelleme gelmedi.

msakli_

msakli_

Üye
Lumia 925 için Finlandiya'da cyan güncellemesi başlamış

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Lumia 925 lere CYAN geldi.

Üst Alt