Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tarihi belli değil mi bari onu açıklasalar...

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Nokia Türkiye'nin sürprizi nokia x2 arkadaşlar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bu günün devamında gelmesi gibi bir ihtimal yok mu ?

dakamon

dakamon

Üye
4 Temmuz diyorum ben

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Nokia Türkiye yine facebooktan yarın size sürprizimiz var diye haber geçmiş yorumlara baktımda herkes wp 8.1 güncellemesi başlayacak yazmış :kıskıs: başlamazsa güncelleme ne yapacaklar çok merak ediyorum ki başlamayacak zaten

Evet bende mesaj yazdım wp8.1 Cyan ne zaman gelecek yoksa ben bu tel. Kırıyımmı diye :kıskıs:

{°≥°}

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Facebook Nokia Türkiye sayfasına baktımda herkes atar yapmış bakalım ne olacak küfür edenler de var :D:D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Türkçe siri için mühendis aranıyormuş

Darısı cortanaya :)
zaten farklı uyuglamalarda yoğun bir şekilde çalışma yapılmıştı mix radio ile tüm dünya üzerinde büyük ihtimal aynı kişiler ve eklenecek bir kaç kişi ile kapsamlı şekilde dil çalışmaları yapılıyordur

skynet

Üye
Diğer lumiaları bilmem ama bizim üvey 620 ağustosun son haftası anca alır :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Dexter Morgan ve Murat Alper
ellimin kori

ellimin kori

Üye
Siz halen 8.1'i yüklemediniz mi?
Developer hesabınız mı yok ?
Telefonunuza birşey olur diye mi korkuyorsunuz ?
Geliştirici sürümünden çok farklı olacağını mı zannediyorsunuz ?
Bize ne .. böyle bi vine vardı cuk oturdu

L520

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve ogzhnoTr
luckysleven

luckysleven

Üye
Ya beyler ben şimdi tam bir çaylak sorusu soracağım : ) Şimdi bu gelecek olan 8.1 final sürümünde şu anda kullandığımız developer sürümünden farklı bir şeyler gelecek mi ya da yeni özellikler eklenecek mi ? Yoksa sistemi toparlayıp hataları düzeltip şuanda kullandığımızın tıpkısının aynısını mı verecekler ? : )

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
tıpkısının aynısı olmayacak tabiki beta da olmayan özellikler vardı ama çok fazla bir şey eklenmez en basit kilit ekranı gelecek gerçi o da ayrı bir güncelleme ile gelir deniliyor ama yine de bir şeyler ekleyip hataları da düzeltip verecekler

4MaGuS

4MaGuS

Üye
benim hatırladığım bir kaç özellik şunlardı ilk olarak çift tıkla kapanma gelicekti, sonra şu alttaki 3 tuşu oyunlarda tek tıklama ile bloke edip sadece 2 defa tıklama ile çalışacaktı, daha hassas parlaklık ayarı vardı, kablosuz ekran paylaşma ile iligli şeyler vardı, otg gelme ihtimali var, usb ile bir kaç ayar eklenecek neti paylaşma falan, birde kilit ekranı vardı benim aklıma gelenler bunlar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bugün saat 13.00 da Microsoft Türkiye genel müdürü Tamer Özmen canlı yayında soruları cevaplayacakmış belki birşeyler açıklar takip edelim

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
alttaki ara tuşu iki kez basma ile açılacaktı oyunlarda sorun çıkardığı için o da zaten şu anda var

Üst Alt