4MaGuS
Üye
varmı nasıl varya oyun içerisinde iken menü tuşuna bastığımızda şuan direk menüye geçiyoralttaki ara tuşu iki kez basma ile açılacaktı oyunlarda sorun çıkardığı için o da zaten şu anda var
varmı nasıl varya oyun içerisinde iken menü tuşuna bastığımızda şuan direk menüye geçiyoralttaki ara tuşu iki kez basma ile açılacaktı oyunlarda sorun çıkardığı için o da zaten şu anda var
menü tuşu yoktu zaten sadece ara tuşu rahatsız esiyordu yanlışlıkla basıldığı için sağdaki tuş bloke edildi 2kez basınca açılıyor artıkvarmı nasıl varya oyun içerisinde iken menü tuşuna bastığımızda şuan direk menüye geçiyor
ben 3 tuş içinde yapılacak sanıyordum yeni fark ettim saolun bilgilendirme içinmenü tuşu yoktu zaten sadece ara tuşu rahatsız esiyordu yanlışlıkla basıldığı için sağdaki tuş bloke edildi 2kez basınca açılıyor artık
Link varsa alalım bizde bakarızBugün saat 13.00 da Microsoft Türkiye genel müdürü Tamer Özmen canlı yayında soruları cevaplayacakmış belki birşeyler açıklar takip edelim

Fillandia da 925 kullanıcılarına nokia cyan güncellemesi gelmişBazı forumlarda 8.1 güncellemesinin geldiğini yazmış kullanıcılar. (Türk Forumlarında)
Eğer öyle bişiy olsaydı bu maxicepten kaçmazdıTürkiye'de de güncellemeyi aldığını söyleyen kullanıcılar var. Ama konuyu açıp güncellemenin geldiğini söyleyenlerin telefonu lumia 820.