o hep oluyor bendeArkadaşlar hepinizden bir şey denemenizi istiyorum. Mesela ekran kilitliyken çift tıkla uyandır aktif halde olacak. Ardından kilitleyeceksiniz ve sonra ekrana iki değil 4-5 kere tıklayacaksınız. Bende 5 kere yapınca hemen açılıp kapatıyor bir saniyede. Hatta şöyle diyeyim çift sayılar değil de tek sayılar ile tıklayın. Bakalım sizde de oluyor mu? Yoksa sadece bendemi bu hata.
Telgrafla gönderildi.

Kaynak varmı yoksa sizin fikrinizmi bu?otg wp 8.1 tam sürümünde gelecek
Nokia Türkiye yine facebooktan yarın size sürprizimiz var diye haber geçmiş yorumlara baktımda herkes wp 8.1 güncellemesi başlayacak yazmışbaşlamazsa güncelleme ne yapacaklar çok merak ediyorum ki başlamayacak zaten
Valla başlasa da 1520 ye başlayacakNokia Türkiye yine facebooktan yarın size sürprizimiz var diye haber geçmiş yorumlara baktımda herkes wp 8.1 güncellemesi başlayacak yazmışbaşlamazsa güncelleme ne yapacaklar çok merak ediyorum ki başlamayacak zaten
hepsine verilmesi 1.5 ayı bulacak belkide yine. Ama yarın yeni bir nokia modeli tanıtılması bekliyor şu X modelleri varya.Valla başlasa da 1520 ye başlayacakhepsine verilmesi 1.5 ayı bulacak belkide yine. Ama yarın yeni bir nokia modeli tanıtılması bekliyor şu X modelleri varya.
1020 yi yok ettin hemen925 de alırmı 1520 ile beraber . Pek umudum yok ama inşallah başlar yarın da ben yanılırım
1520 ile ile beraber alacak bir cihaz varsa bu 925 olamaz 
1020 yi yok ettin hemen1520 ile ile beraber alacak bir cihaz varsa bu 925 olamaz
![]()

ok.Ben 1320 almayacak demedim ki. 925 amiral gemisi olarak çıktı çıktığında 1520 yoktu ve en iyi 2. telefonuydu Nokianın
Orijinal sürümü gelince bazı hatalar düzeltilir. Ayrıca kasma ve donma sorunu enteresan geldi bana. Telefonu yedekleme yapıp sıfırlamayı denediniz mi?Telefonum kasmalar ve yavaşlıkla Android'i aratmaz oldu. Resmi sürüm böyle olursa çok üzüleceğim valla. Bazen Kişiler açılır açılmaz geri kapanıyor. Müzik çalar uygulaması yavaş/sorunlu. Oyunlar uygulaması rezil bir halde. İnternet Explorer sekme arası geçişler kasılıyor, sağa-sola el hareketleri stabil değil. Bildirim çubuğu akıcı değil. Ara yüzde sürekli sürdürülüyor yazısı karşımda. Bu ne ya![]()
Orjinal yayım böyle olmaz değil mi?
Bizim üvey evlat gene en son alır güncellemeyi.güncelleme bu sefer yüksek ihtimal tüm cihazlara aynı anda verilecek