Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

bu uygulama ne işe yaşıyor bilen yada anlayan varmı?

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Arkadaşlar hepinizden bir şey denemenizi istiyorum. Mesela ekran kilitliyken çift tıkla uyandır aktif halde olacak. Ardından kilitleyeceksiniz ve sonra ekrana iki değil 4-5 kere tıklayacaksınız. Bende 5 kere yapınca hemen açılıp kapatıyor bir saniyede. Hatta şöyle diyeyim çift sayılar değil de tek sayılar ile tıklayın. Bakalım sizde de oluyor mu? Yoksa sadece bendemi bu hata. :)

Telgrafla gönderildi.
o hep oluyor bende :D

{°≥°}

YkPkY

YkPkY

Üye
Hard diski ntsc yada fat32 formatlalırında bölme.tabi bizim otg desteğimiz olmadığı için lumialara kapalı.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
otg desteği başka bölgelerde yada WP cihazlarda varmı ki

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
otg wp 8.1 tam sürümünde gelecek

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
şu anda kullanılamayan bi özellik için uygulama mi yapmışlar yani :D :D :D

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Nokia Türkiye yine facebooktan yarın size sürprizimiz var diye haber geçmiş yorumlara baktımda herkes wp 8.1 güncellemesi başlayacak yazmış :kıskıs: başlamazsa güncelleme ne yapacaklar çok merak ediyorum ki başlamayacak zaten

• Beğen
Tepkiler: emz
yusuff76

yusuff76

Üye
Nokia Türkiye yine facebooktan yarın size sürprizimiz var diye haber geçmiş yorumlara baktımda herkes wp 8.1 güncellemesi başlayacak yazmış :kıskıs: başlamazsa güncelleme ne yapacaklar çok merak ediyorum ki başlamayacak zaten

Baktım öle deyo merak ediyorum

lumia yeter gardaş

dakamon

dakamon

Üye
Valla başlasa da 1520 ye başlayacak :D hepsine verilmesi 1.5 ayı bulacak belkide yine. Ama yarın yeni bir nokia modeli tanıtılması bekliyor şu X modelleri varya.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Valla başlasa da 1520 ye başlayacak :D hepsine verilmesi 1.5 ayı bulacak belkide yine. Ama yarın yeni bir nokia modeli tanıtılması bekliyor şu X modelleri varya.

925 de alırmı 1520 ile beraber . Pek umudum yok ama inşallah başlar yarın da ben yanılırım

ArMaGeDdOn_87

Üye
güncelleme bu sefer yüksek ihtimal tüm cihazlara aynı anda verilecek

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bana kalırsa 1520 ile birlikte 1320 alabilir 3. Bir cihaz da alacaksa 1020 alabilir fakat sanmıyorum.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
1320 amiral gemisi değilki sadece ekranı büyük bence 925 1520 ve 1020 ile beraber alır

Akhtoher

Akhtoher

Üye
1320 amiral gemisi değil evet. 925 amiral gemisi mi? Ayrıca yaptığın sıralamaya göre 1320 hiç almayacak öyle bir sıralama olamaz.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Ben 1320 almayacak demedim ki. 925 amiral gemisi olarak çıktı çıktığında 1520 yoktu ve en iyi 2. telefonuydu Nokianın

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonum kasmalar ve yavaşlıkla Android'i aratmaz oldu. Resmi sürüm böyle olursa çok üzüleceğim valla. Bazen Kişiler açılır açılmaz geri kapanıyor. Müzik çalar uygulaması yavaş/sorunlu. Oyunlar uygulaması rezil bir halde. İnternet Explorer sekme arası geçişler kasılıyor, sağa-sola el hareketleri stabil değil. Bildirim çubuğu akıcı değil. Ara yüzde sürekli sürdürülüyor yazısı karşımda. Bu ne ya :(

Orjinal yayım böyle olmaz değil mi?
Orijinal sürümü gelince bazı hatalar düzeltilir. Ayrıca kasma ve donma sorunu enteresan geldi bana. Telefonu yedekleme yapıp sıfırlamayı denediniz mi?
güncelleme bu sefer yüksek ihtimal tüm cihazlara aynı anda verilecek
Bizim üvey evlat gene en son alır güncellemeyi.:)
Neden derseniz:
Geçen güncelleme periyodunu düşününce oooooo... :kop2: :kop2:

Üst Alt