Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üslubumuza dikkat edelim arkadaşım.Ben denemedim.kacaksevgilim denedi.

adnangenc0202

adnangenc0202

Üye
kardes saolasın guzel bı proda turkce demıssın ama yukledım turkce degıl??

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
heisenberg kardeşim ben kullanıyorum ve çalışıyor.istersen resmini çekip göndereyim.

lewen

Üye
sagolasın ii olmuş

asdsad.ok

Üye
kacaksevgili ben calıstıramdım özellik desteklenmiyor diyor napmam lazm tel n73?

P.F.T.

Üye
bir çuval dolusu teşekkürüm vardı hepsini sana gönderiyorum...

THEEAGLE

THEEAGLE

Üye
güncellştirme hatası diyo kardes neden aceba

--------------- Ekleme ---------------

kardes n95 8gb yükledım güncellestrme hatası dedı
yüklemıyo internete baglı olmasımı gerekıyo

karagurkans

karagurkans

Üye
e63 te NOKIA_INTERNET_SERVICES_SUPPORT_PACKAGE_1.07 ile sorunsuz çalıştı. Bilgi için teşekkürler

®_DeniZ_®

Üye
program tamamen ücretsizmi?

EXtRaLaRgEX

EXtRaLaRgEX

Üye
teşekkürler

uzil-real

Üye
n80 de fp1 kurdum başarılı yüklendi..msn adresimi şifremi yazıyorum bağlantı kuruluyor kişiler eşitleniyor %10da iken balantı sorunu diyip kopuyor..benim bağlantımda mı sorun var programda mı sorun var..n80ile mi uyumsuz dicem ama açılıyor kişiler eşitlenirken kapanıyor

turksystem

Üye
Bu uygulama da ya da cihazın uyumluluğunda bir problem var. Nokia E66 model cihazıma kurdum uyumlu sürümü fakat msn'i açıp bağlantı kuruyorum yazışıyorum ve çıkıyorum uygulamadan fakat wireless tekrar tekrar bağlanıyor :) Kapatıyorum wifi bağlantısını kesiyorum yine bağlanıyor :D Telefonu kapatıp açmam gerekiyor bu yüzden ayar etti biraz :D

cyberboogey

cyberboogey

Üye
emeğine sağlık güzel paylaşım

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bu uygulama da ya da cihazın uyumluluğunda bir problem var. Nokia E66 model cihazıma kurdum uyumlu sürümü fakat msn'i açıp bağlantı kuruyorum yazışıyorum ve çıkıyorum uygulamadan fakat wireless tekrar tekrar bağlanıyor :) Kapatıyorum wifi bağlantısını kesiyorum yine bağlanıyor :D Telefonu kapatıp açmam gerekiyor bu yüzden ayar etti biraz :D

Telefona handy taskman ı yükle ve işlemler menüsü altında WLSERVICES.EXE uzantılı dosyayı kapat sorun düzelir

uzil-real

Üye
yok mu bi bilginiz?

nulkarp

Üye
Arkadaşlar bende E63 var, dosya bozuk diyor nalet...

Bir msn yükleyemedim gitti :S

twillight

twillight

Üye
saolasın arkadaşım emeğine sağlık.

mahmudalo

Üye
e71 de kusursuz çalışıyor, çok teşekkürler

xpeople

xpeople

Üye
n79 da canavar gibi çalıştı,teşekkürler..ah bide wepcam görüntülüsü çıksa ne güzel olur değilmi.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
n 95 8 gb ta çalışırmı peki

Üst Alt