Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

xxccasx

xxccasx

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

n96 da çalışır mı ?

cakal_19

Üye
baba elıne saglık e 65 calısırmı

sami_558

sami_558

Üye
inşaallah işe yarar. ya da şöyle söleyim: inşaallah kurup ta kullanmayı becerebilirim...

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
slm arkadaşlar n95 8GB kullanıyorum...proğram cok güsel...yalnız benm bi sorunum var
2 tane e-mail adresim var.Kişi listesi az olana girebiliyorum(24) diğerine giremiyorum(135)
girdiğim zaman hata verıyor,telefonunuzn cekmedıgı bı yerden giriş yapıyorsunuz gibi...
yardımcı olursanız sımdıden tsk ederım...

mcadalı

Üye
e65 hangisine girio yaa ve facebook veya youtube a girince video izleyemiorm ne yapmam gerek ı m used nokia e65 ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
e65 hangisine girio yaa ve facebook veya youtube a girince video izleyemiorm ne yapmam gerek ı m used nokia e65 ;)
Cihazının web tarayıcısına get.skyfire.com yaz ordan cihazına göre olanını indir,ve istediğin siteden istediğin videoyu izle.hatta canlı canlı tv izle

efsanay

Üye
ya inanılmaz işime yaradı çok büyük hayra geçtin teşekkür ederim....

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
arkadaslar yardımcı olabılecek bırı yokmu:(

karamurat5561

Üye
:oke: teşekkürler :oke:

cheriff1986

Üye
Yaa arkadaşlar bi cevap yazınn nokia n 95 8 gb çalışır mııı !!!!!

stabwound

Üye
Başta n73 te çalışır diyorsun. Sonra çalışmaz diyorsun. Hangisi doğru?

Bir de, ne günahı var şu n73'ün de bişey desteklemiyor :(

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Konunun ilk mesajına baksanız cevap alırsınız.Bu kadar bağırmanıza gerek yok...

volkann.34

Üye
selam arkadaşlar ben bu siteden bazı programlar alcam telefonumada usb kaBLOSUNU BİLGİSAYAR A TAKINCA TELEFONUN NERTESİNE ATMASINI SAGLIYAYIM BURDAN ALDIGIM DOSYAYI BANA YARTDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM TELEFONUM NOKİA N 73

bekirbirim

bekirbirim

Üye
sağol

serkanbaskan

Üye
tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

selam arkadaşlar ben bu siteden bazı programlar alcam telefonumada usb kaBLOSUNU BİLGİSAYAR A TAKINCA TELEFONUN NERTESİNE ATMASINI SAGLIYAYIM BURDAN ALDIGIM DOSYAYI BANA YARTDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM TELEFONUM NOKİA N 73
kök dosyanın içine atacaksın.. daha sonra dosya yöneticisinden hafıza kartını secip ordan yüklediğin programı bulup üzerine tıkladığında kurulumu gerçekleştirebilirsin..

bekirbirim

bekirbirim

Üye
sağol

metintoroo

metintoroo

Üye
Paylaşım için teşekkürler....

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
eP_362 bi' el at lütfen...:)
daha öncede yazdım cevap yazan olmadı?

slm arkadaşlar n95 8GB kullanıyorum...proğram cok güsel...yalnız benm bi sorunum var
2 tane e-mail adresim var.Kişi listesi az olana girebiliyorum(24) diğerine giremiyorum(135)
girdiğim zaman hata verıyor,telefonunuzn cekmedıgı bı yerden giriş yapıyorsunuz gibi...
yardımcı olursanız sımdıden tsk ederım...

Üst Alt