papakudioflu
Emekli Yönetici
seni mi kırıcaz?Telefonun üstünde samsung yazsa hiç sırıtmaz.

Açıkçası ben 800 serisine bulaşmam ya. Orta segmentte MS pek iyi gelmiyor bana. Orta segment alacağıma 600 serisi xl bir telefon alırım yada en üst seviyeden 950 xl alırım.
bence illa wp diyenler Surface serisini beklemeli çünkü henüz sistem beta aşamasında,surface zamanında muhtemelen sistem daha iyi olurValla bütçe olarak orta üst segment telefonlardan alınması en mantiklisi 850 gibi geldi bana özellik olarak. İlla üst alacaklar da 950XL veya Surface beklemeli kanaatindeyim.
Tabi ama ben artık en üst düzey cihaz alımına karşıyım fiyatlar böyle uçukken. Keşke herkes en iyisini kullanabilse ama piyasadan dolayı performans isteyen ve nispeten ucuz olan en mantıklı telefonlardan birisi 850. Buyuk ihtimalle 1520den iyi performans verecektir, daha guncel islemci, iris tarayici vs. Ayni ram ve ekran cozunurlugu. Bence gayet iyi bir telefonbence illa wp diyenler Surface serisini beklemeli çünkü henüz sistem beta aşamasında,surface zamanında muhtemelen sistem daha iyi olur
Surfrace serisini bekleyenlerdenim ama çok pahalı olacağını düşünüyorumbence illa wp diyenler Surface serisini beklemeli çünkü henüz sistem beta aşamasında,surface zamanında muhtemelen sistem daha iyi olur

yandan çerçeve çok kalın şöyle birşey yapamadılar.Lumia 650 ve Lumia 850 boyut karşılaştırması. Lumia 850'nin 5.5 inç fu ll HD ekrana sahip olacağı iddiası güçleniyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aman hacım bırak yapmasınlar çok çabuk kırılıyo samsungun ekranları. Bizimkiler de öyle olmasın...yandan çerçeve çok kalın şöyle birşey yapamadılar.
Aslında Samsung da mevcut hali ile Microsoft da doğru marka algısı oluşturmak için doğru tasarımlar kullanıyor. Hem farklı segmentlerde çeşitlilik sağlanıyor hem de bilinirlik artırılıyor. Bu konuda hata ise malzeme kalitesi olarak en alt segment ile en üst segment arasında uçurumları olması oluyor.Microsoft'ta Samsung'a özeniyor herhalde. Aynı tasarımlı bir sürü model çıkaracak belli ki.