Haber Windows 10 Mobile ile Gelecek Yeni Modeller

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Telefonun üstünde samsung yazsa hiç sırıtmaz.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve maydinmaydin
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla bütçe olarak orta üst segment telefonlardan alınması en mantiklisi 850 gibi geldi bana özellik olarak. İlla üst alacaklar da 950XL veya Surface beklemeli kanaatindeyim.

dakamon

dakamon

Üye
Açıkçası ben 800 serisine bulaşmam ya. Orta segmentte MS pek iyi gelmiyor bana. Orta segment alacağıma 600 serisi xl bir telefon alırım yada en üst seviyeden 950 xl alırım.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Açıkçası ben 800 serisine bulaşmam ya. Orta segmentte MS pek iyi gelmiyor bana. Orta segment alacağıma 600 serisi xl bir telefon alırım yada en üst seviyeden 950 xl alırım.

orta segmentte batarya sorununu çözerse yine iş görür.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Valla bütçe olarak orta üst segment telefonlardan alınması en mantiklisi 850 gibi geldi bana özellik olarak. İlla üst alacaklar da 950XL veya Surface beklemeli kanaatindeyim.
bence illa wp diyenler Surface serisini beklemeli çünkü henüz sistem beta aşamasında,surface zamanında muhtemelen sistem daha iyi olur

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
bence illa wp diyenler Surface serisini beklemeli çünkü henüz sistem beta aşamasında,surface zamanında muhtemelen sistem daha iyi olur
Tabi ama ben artık en üst düzey cihaz alımına karşıyım fiyatlar böyle uçukken. Keşke herkes en iyisini kullanabilse ama piyasadan dolayı performans isteyen ve nispeten ucuz olan en mantıklı telefonlardan birisi 850. Buyuk ihtimalle 1520den iyi performans verecektir, daha guncel islemci, iris tarayici vs. Ayni ram ve ekran cozunurlugu. Bence gayet iyi bir telefon

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Surfrace serisini bekleyenlerdenim ama çok pahalı olacağını düşünüyorum:huhu:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
MS den canavar bekiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 650 ve Lumia 850 boyut karşılaştırması. Lumia 850'nin 5.5 inç Full HD ekrana sahip olacağı iddiası güçleniyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
braayn

braayn

Üye
Lumia 650 ve Lumia 850 boyut karşılaştırması. Lumia 850'nin 5.5 inç fu ll HD ekrana sahip olacağı iddiası güçleniyor.

yandan çerçeve çok kalın şöyle birşey yapamadılar.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Lumia 850, internette kılıfla birlikte paparazzilere yakalandı...

Ekli dosyalar

0MG90

0MG90

Üye
Microsoft'ta Samsung'a özeniyor herhalde. Aynı tasarımlı bir sürü model çıkaracak belli ki.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft'ta Samsung'a özeniyor herhalde. Aynı tasarımlı bir sürü model çıkaracak belli ki.
Aslında Samsung da mevcut hali ile Microsoft da doğru marka algısı oluşturmak için doğru tasarımlar kullanıyor. Hem farklı segmentlerde çeşitlilik sağlanıyor hem de bilinirlik artırılıyor. Bu konuda hata ise malzeme kalitesi olarak en alt segment ile en üst segment arasında uçurumları olması oluyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft pazarlama Müdürü Chris Copasella demiş ki ;
We need a phone as good as the Surface line
E doğru söze nedir biz de altına imza atalım bari.:ehe

dakamon

dakamon

Üye
Sen sistemi sistem yapmadıktan sonra uçak motoru taksan ne takmasan ne.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
braayn

braayn

Üye
Microsoft pazarlama Müdürü Chris Copasella bir çift sözüm var " atı alan üsküdarı geçti" siz halen neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ki ?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Chris Copasella beni iyi güldürdü :D

Üst Alt