Haber Windows 10 Mobile ile Gelecek Yeni Modeller

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, kaygisiz43, m542tf ve 1 kişi daha

dakamon

dakamon

Üye
Birincisi o flaş yetersiz 640xl den biliyorum. İkincisi çerçeveleri aşırı derece büyük. Yanları metal olması güzel hoparlör çıkışı bana göre hatalı. cepte dururken sesi ciddi derecede engelliyor arkada olması yada masaya koyunca falan.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir görsel de Çin'den geldi.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
dakamon

dakamon

Üye
Sanki zte ye yaptırılmış hissi uyandı çin lafı geçince @papakudioflu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim 1520 bunlardan daha şık ve kaliteli duruyor,sanırım bu lumialar surfrace çizgi ve karakterini taşımadığı müddetçe kaliteli cihaz hissini ve çizgisini bulamayacak.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ms niye boyna farklı tasarımlar deneme ye çalışıyor bir tasarım belirleyip sadece modeller arası donanım farklı ufakta olsa tasarım belki kalınlık ağırlık falan değişebilir de genel olarak aynı yapması daha iyi olur bence mesela 950xl çok güzel aynı tasarım mı 5inç bir cihaz yapsa alırım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bugün bir teknoloji markete uğradım 640xl ye falan baktım çok kalın ve şekilsiz bir cihaz bence,bu zamanda böyle kalın ve şekilsiz bir cihazın ne gereği vardı ki.demem şu ki ms.tasarım konusunda geri mi gidiyor ne?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
phonedesigner Lumia 850'nin sızan görsellerini kullanarak 3D tasarımlar geliştirmiş.

Ekli dosyalar

erhanercan

erhanercan

Üye
Neden tek flash koyarlar valla koşup duvara çarpacam şimdi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Diğer görseller

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Görünüşe göre Lumia 850 dört farklı renk "kombinasyonu" ile gelecek. Yukarıda paylaştığım görselde dikkat ederseniz beyaz model pembe ve sarı altın renkli iki gövde rengine sahip. Siyah model de aynı şekilde altın ve siyah olmak üzere iki gövde rengi ile geliyor.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Görünüşe göre Lumia 850 dört farklı renk "kombinasyonu" ile gelecek. Yukarıda paylaştığım görselde dikkat ederseniz beyaz model pembe ve sarı altın renkli iki gövde rengine sahip. Siyah model de aynı şekilde altın ve siyah olmak üzere iki gövde rengi ile geliyor.
Microsoft yazısının Sağ-üst kısmındaki o flaşa benzeyen şey flaş mı olacak?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft yazısının Sağ-üst kısmındaki o flaşa benzeyen şey flaş mı olacak?
O henüz kesinleşmiş bir şey değil. Ön kamera flaşı olduğu da söyleniyor İris tarayıcının kızıl ötesi kamerası da olabilir.

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
En iyi tasarım benim gözümde 930 ve 830 aslında bu tasarımda çıkarsalar eminimki çok daha iyi olacak.Ama yeni geleceklerde.Çift flaşh(biri beyaz biri turuncu) laser.Diyafram konusundada 1.8 gibi bir kameralı 820 snaplı bir telefonun tadından yenmez.Ekran full hd yeter.2k filan abartı batarya sömürür.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Çin'li aksesuar üreticilerinin Lumia 850 için bir çok aksesuar hazırladığı ortaya çıktı. Geriye bir tek Lumia 850'nin çıkması kaldı.

Bu arada her fırsatta Evleaks ve Onleaks'i aşağılayarak onlarla dalga geçmeye çalışan ve bu cihazın iptal edildiğini ve çıkmayacağını söyleyen Daniel Rubino'nun Lumia 850 duyurulduğunda suratını görmek istiyorum. @bulutsuzgece

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Microsoft klasik Nokia Lumia tasarımının dışına çıkarak kendine özgü Microsoft Lumia tasarımı oluşturmaya başladı. Bu güzel bir gelişme. Zaten son Nokia logosu taşıyan 830 ve 930 da klasik Lumia tasarımının dışında cihazlardı. 640 ile devam eden tasarım dilindeki değişim 950 ile bana göre zirve yaptı. Şimdi de 850 bu yeni tasarım anlayışına göre tasarlanmış son model olarak karşımıza çıkıyor. 850 biraz fazla klasik görünüyor ama en azından 830'un inceltilmiş hali diyebiliriz. Nokia ve Microsoft'un 3 temel sorunu vardı. Kalınlık, işletim sistemi ve mağaza. Yeni tasarımlar daha ince ve Wp10 ile işletim sistemi de ciddi manada iyileştirilmiş oldu. Geriye büyük sorun olarak mağaza kalıyor. Görünüşe göre Ms yakın zamanda bu sorunu da aşacak diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Çin'li aksesuar üreticilerinin Lumia 850 için bir çok aksesuar hazırladığı ortaya çıktı. Geriye bir tek Lumia 850'nin çıkması kaldı.

Bu arada her fırsatta Evleaks ve Onleaks'i aşağılayarak onlarla dalga geçmeye çalışan ve bu cihazın iptal edildiğini ve çıkmayacağını söyleyen Daniel Rubino'nun Lumia 850 duyurulduğunda suratını görmek istiyorum. @bulutsuzgece
Abi o Rubinho ne işe yariyor ya? İlk zamanlar iyiydi sonradan saçmalamaya başladı(bayadir aslinda). Senin en buyuk kaybin bence Tr de olmak, sen Abd de olsan daha iyi calisirsin valla

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi o Rubinho ne işe yariyor ya? İlk zamanlar iyiydi sonradan saçmalamaya başladı(bayadir aslinda). Senin en buyuk kaybin bence Tr de olmak, sen Abd de olsan daha iyi calisirsin valla
2013 Ekim ayındaki Lumia 1520 lansmanından bu yana 180 derecelik bir dönüşüm geçirdi. O etkinliğe Live Blog yaptılar ve bir milyondan fazla hit aldılar. O gün bu gündür ukalılığın nirvanasına ulaştı. Daha düne kadar Evan Blass bir görsel paylaşsa da haber yapsak diyen adamlar bunlar. Ama ne zaman ki Sam Sabri bunlardan ayrıldı Daniel'in bir yerleri kalktı. Zaten o günden sonra da site içerik sitesi oldu. Haber alanında hiç bir şey yayınlamıyorlar.

Bir ara Windows Insider güncellemeleri verildiğinde, bir çok site Windows Blog duyurusundan yenilikleri ve değişiklikleri kopyala yapıştır yapıp paylaşıyordu. Bu da aklı sıra bu sitelerde dalga geçmek için güncelleme verildiğinde twitter'dan "what's New in Build spam's started " yani neler geni spamları başlıyor diyordu. Şimdi kendileri de aynı spamı yapıyor.

O değil benim kaç tane haberimi kaynak alarak haber yapmışlığı var bunun. Ona yanıyorum. :ah

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino, suyunsesi, maydinmaydin ve 1 kişi daha

Üst Alt