Üst Seviye Blackberyy Ghost Modeli Çerçevesiz Tasarımla Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Üst Seviye Blackberyy Ghost Modeli Çerçevesiz Tasarımla Geliyor
Kanadalı Blackberry firması 18:9 ekran modasına uyarak Blackberry Ghost adında yeni çerçevesiz tasarımlı akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor.


Dünyaca ünlü sızıntı kaynağı Evan Blass (evleaks) tarafından paylaşılan bir tweet'e göre BlackBerry,Hindistan'da yakında Blackberry Ghost adında yeni bir üst seviye Android akıllı telefon sunacak. Bu yeni telefonun 18:9 ekran oranına sahip olacağı ve çerçevesiz tasarımı baz alacağı söyleniyor. Son zamanlarda neredeyse bütün firmalar 18:9 ekran oranına geçiş yapmaya başladı. Bu akıma dahil olan son firmalardan bir tanesi de Blackberry olacak gibi görünüyor.

https://www.maxicep.com/blackberry-yeni-kamera-tasarimi-icin-patent-aldi
Blackberry Yeni Kamera Tasarımı İçin Patent Aldı
Gelen bilgilerde cihazın küçültülmüş çerçevelere sahip olacağı belirtiliyor fakat cihazın iPhone X benzeri bir çentiğe sahip olup olmayacağı söylenmiyor. Bu sebeple aşağıdaki sızdırılan görsele bakarak kesin bir yorum yapamıyoruz. Sızıntı görsele bakıldığı zaman Blackberry Ghost ön taraftan oldukça hoş görünüyor fakat çerçevelerin ne denli kalın olduğu bu fotoğraftan anlaşılmıyor.



Şuan için kesin olarak bilinen bir gerçek var ki bu cihaz üst seviye bir cihaz olacak ve 18:9 ekran oranını kullanacak. Blackberry Ghost modeli geçen yıl Hindistan'daki BlackBerry KeyONE modelinin pazarlama, satış, dağıtım ve desteğini daha önce gerçekleştirmiş olan BlackBerry için üç lisans sahibinden biri olan Optiemus Infracom tarafından destek görecek. Optiemus'un sadece Hindistan'da varlığını devam ettirdiği göz önüne alındığında, Ghost modelinin Hindistan pazarı için özel bir cihaz olacağını söyleyebiliriz.

Cihazın satış durumuna ve piyasadan gelecek olan yorumlarına göre belkide Avrupa'da satışa sunulabilir. Önümüzdeki günlerde yeni Blackberry cihazı hakkında daha fazla bilgi geldikçe sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz.
Üst Seviye Blackberyy Ghost Modeli Çerçevesiz Tasarımla Geliyor
 


Üst Alt