Haber Windows 10 Mobile ile Gelecek Yeni Modeller

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft'un Windows 10 Mobile yeniliklerini açıkladığı sayfasında bir paragraf dikkat çekiyor.

Lumia 950 and 950 XL, artık Windows Hello kullanmaya hazır ve iris tanıma özelliğine sahip başka cihazlar da çok yakında geliyor.

Bu cihazların, Aralık-ocak aylarında satışa sunulması beklenen Lumia 750 ve Şubat-Mart aylarında satışa sunulması beklenen Lumia 850 olduğunu düşünüyorum. Lumia 750'de olmasa bile orta segment bir telefonda yani Lumia 850'de iris tarayıcı ile Biyometrik kimlik doğrulama özelliğinin sunulacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cihazın ekran çözünürlüğü 360x640 işletim sistemi Windows 10 Mobile Yapı 10240!!!

Bu cihazın Surface Phone değil de Surface Mini tablet olduğu konuşuluyor.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Cihazın ekran çözünürlüğü 360x640 işletim sistemi Windows 10 Mobile Yapı 10240!!!

Bu cihazın Surface Phone değil de Surface Mini tablet olduğu konuşuluyor.
Tablette 360x640 nasıl olabilir ki abi pikseller sayılır heralde, min 7" desek piksel yoğunluğu felaket olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Lumia 850 nihayet ortaya çıktı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lumia 850'nin ebatlarını ortaya çıkan görselin sızdırılmasından sonra bir de 360 derece görüntüsünü içeren video geldi.Lumia 850 muhtemelen 5.2 ekran boyutuna ve 155.90 x 77.23 x 6.92 / 8.50 mm ebatlara sahip olacak.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
kulaklık girişi aşağıda, şarj soketi yukarıda. ne ters adamlar yahu!

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Lumia 850'nin ebatlarını ortaya çıkan görselin sızdırılmasından sonra bir de 360 derece görüntüsünü içeren video geldi.Lumia 850 muhtemelen 5.2 ekran boyutuna ve 155.90 x 77.23 x 6.92 / 8.50 mm ebatlara sahip olacak.
Ön kamerasında flaş da varmış.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Ms tasarımlı en güzel lumia olabilir

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve preatorian
dakamon

dakamon

Üye
Gerçekten kulaklık girşi neden aşağıda anlam verebilen varmı? Basit bir yanlış bana göre.

braayn

braayn

Üye
Bir üstte sorunun cevabı yazıyor :)

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık girişi aşağıda, şarj soketi yukarıda. ne ters adamlar yahu!
Telefonu cebimize koyduğumuzda genellikle alt kısmı cebin ağız kısmına denk gelmekte. Kulaklık girişi standart, cihazın üst kısmına yerleştirildiğinde kullanımı bir miktar zorlaştırmakta ayrıca normal kullanımda da yine cihazın üst kısmında olması kablo uğraşını ortaya çıkarmakta. Alt kısımda olması benim açımdan yerinde bir karar olmuş.

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve KırmızıBeyaz60
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Telefonu cebimize koyduğumuzda genellikle alt kısmı cebin ağız kısmına denk gelmekte. Kulaklık girişi standart, cihazın üst kısmına yerleştirildiğinde kullanımı bir miktar zorlaştırmakta ayrıca normal kullanımda da yine cihazın üst kısmında olması kablo uğraşını ortaya çıkarmakta. Alt kısımda olması benim açımdan yerinde bir karar olmuş.
ben hiç cihazı kulaklık alta gelecek şekilde koymam ama sizin kullanımınıza uygun olması iyi olmuş. 3,5 mm girişi bi kenera bırakırsak cihazın us kısmından takılan anten gibi usb de hiç hoş olmayacak bence. o giriş de size uygun mu acaba ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
siz şimdi kulaklığın aşağıda yukarda olmasından şikayet ediyorsunuz ya iphone 7 de kulaklık girişi olmayacakmış direk sarj girişinden kulaklık takılacakmış öyle söylentiler var gerçekten yapılır mı bilmiyorum ama ms yine iyi bence

braayn

braayn

Üye
siz şimdi kulaklığın aşağıda yukarda olmasından şikayet ediyorsunuz ya iphone 7 de kulaklık girişi olmayacakmış direk sarj girişinden kulaklık takılacakmış öyle söylentiler var gerçekten yapılır mı bilmiyorum ama ms yine iyi bence
Yada Bluetooth kulaklık verirler

Üst Alt