dilmenibrahim
Üye
Metal kasalar sonramı gelecek yada gelecek mi ?Muhtemelen Ocak ayı ortalarında...
Yani yaklaşık 2 ay var daha.
Metal kasalar sonramı gelecek yada gelecek mi ?Muhtemelen Ocak ayı ortalarında...
Yani yaklaşık 2 ay var daha.
Daha 1 yıla yakın zaman var.Metal kasalar sonramı gelecek yada gelecek mi ?
Tablette 360x640 nasıl olabilir ki abi pikseller sayılır heralde, min 7" desek piksel yoğunluğu felaket olur.Cihazın ekran çözünürlüğü 360x640 işletim sistemi Windows 10 Mobile Yapı 10240!!!
Bu cihazın Surface Phone değil de Surface Mini tablet olduğu konuşuluyor.
Değişik çözünürlüklerde test ediyorlar. O yüzden öyleTablette 360x640 nasıl olabilir ki abi pikseller sayılır heralde, min 7" desek piksel yoğunluğu felaket olur.
Ön kamerasında flaş da varmış.Microsoft Lumia 850 nihayet ortaya çıktı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 850'nin ebatlarını ortaya çıkan görselin sızdırılmasından sonra bir de 360 derece görüntüsünü içeren video geldi.Lumia 850 muhtemelen 5.2 ekran boyutuna ve 155.90 x 77.23 x 6.92 / 8.50 mm ebatlara sahip olacak.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ms tasarımlı en güzel lumia olabilirMicrosoft Lumia 850 nihayet ortaya çıktı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 850'nin ebatlarını ortaya çıkan görselin sızdırılmasından sonra bir de 360 derece görüntüsünü içeren video geldi.Lumia 850 muhtemelen 5.2 ekran boyutuna ve 155.90 x 77.23 x 6.92 / 8.50 mm ebatlara sahip olacak.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen lankulaklık girişi aşağıda, şarj soketi yukarıda. ne ters adamlar yahu!

Muhtemelen Continuum kullanma durumunu düşünerek oyle yapmislardir.aynen lan![]()
Telefonu cebimize koyduğumuzda genellikle alt kısmı cebin ağız kısmına denk gelmekte. Kulaklık girişi standart, cihazın üst kısmına yerleştirildiğinde kullanımı bir miktar zorlaştırmakta ayrıca normal kullanımda da yine cihazın üst kısmında olması kablo uğraşını ortaya çıkarmakta. Alt kısımda olması benim açımdan yerinde bir karar olmuş.kulaklık girişi aşağıda, şarj soketi yukarıda. ne ters adamlar yahu!
ben hiç cihazı kulaklık alta gelecek şekilde koymam ama sizin kullanımınıza uygun olması iyi olmuş. 3,5 mm girişi bi kenera bırakırsak cihazın us kısmından takılan anten gibi usb de hiç hoş olmayacak bence. o giriş de size uygun mu acaba ?Telefonu cebimize koyduğumuzda genellikle alt kısmı cebin ağız kısmına denk gelmekte. Kulaklık girişi standart, cihazın üst kısmına yerleştirildiğinde kullanımı bir miktar zorlaştırmakta ayrıca normal kullanımda da yine cihazın üst kısmında olması kablo uğraşını ortaya çıkarmakta. Alt kısımda olması benim açımdan yerinde bir karar olmuş.
mantıklı ama iki girişi de üste taşıyabilirlerdi tıpkı Lumia 925 gibi alta da komple hoparlör koyarlardıMuhtemelen Continuum kullanma durumunu düşünerek oyle yapmislardir.
Yada Bluetooth kulaklık verirlersiz şimdi kulaklığın aşağıda yukarda olmasından şikayet ediyorsunuz ya iphone 7 de kulaklık girişi olmayacakmış direk sarj girişinden kulaklık takılacakmış öyle söylentiler var gerçekten yapılır mı bilmiyorum ama ms yine iyi bence