çok sagol teşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ben 98 yükledim kardeş 98 açılana kadar rahat en az 10 dk geçer oda en az süre98 inde dosyaları var ama çok kasar gerek yok bence
![]()

belki işe bile yarar şu vbag falan krekli programların şifrelerini açarken exe çalışırsa
yakında valla symbianlara ps1 emulatoruda geliyormuş...daha neler gorucez acaba
bu symbianın üstüne kuruldugu için hem symbian hem bunu kullanabiliyoruz.yani telefon gene aynı sadece bu yükleniyor.görüşme falan yapılbilirbirkaç sorum var ?
bunu kurunca birisiyle telefon görüşmesi veya mesajlaşma yapabiliyormuyuz ?
Kamera kullanabiliyormuyuz ?

bir yerinde hata yapıyorsundur.ilk önce win 3.1 i kurunpuff dosbox a tıklıyorum telefondan tık yok sanki bişeye tıklamıyomuşum gibi öyle duruyor![]()

boşluk kalması normaldir,tuşlu telefon kullanıyorsanız yeşil (arama tuşu) tuşa basın moseyi kontrol edinarkadaşlar bende kurdum ama alt tarafta 1.2 cm boş yer kalıyor ve mauseyi kontrol edemiyorum![]()

boşluk kalması normaldir,tuşlu telefon kullanıyorsanız yeşil (arama tuşu) tuşa basın moseyi kontrol edin![]()
programdan çıkıp tuşlar gelir ondan sonra o tuşları çıkışa basarak kapatıcaksınız,sonra hareket etmeye başlıyacak ve hassasiyet konusunu henüz bende çözemedimarkadaşım cevabın için teşekkür ederim ama 5800 XM kullanıyorum arama tuşuna bastığımda programdan çıkıp tuşlar geliyor ve yönetemiyorum hassasiyeti kaç yapmalıyım?