win3.1 ve win95 5800 da !

Sponsorlu Bağlantılar

oktay2617

Üye
skyfire nın flaş probemini çözdüğünü söylüyorsunuz ama bence en dandik broswer skyfiri... yani kulanımda çok kasılıyor,ayrıca video izlemekde hiç ama hiç keyifli değil!!! ileri geri sarmak ölüm,ayrıca ses ve görüntü kayması çok sık rastlanan bi durum... yani en azından benim 5800 da öle... kendi broswerı flash desteklesede rahatlasak bi!!!

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
skyfire nın flaş probemini çözdüğünü söylüyorsunuz ama bence en dandik broswer skyfiri... yani kulanımda çok kasılıyor,ayrıca video izlemekde hiç ama hiç keyifli değil!!! ileri geri sarmak ölüm,ayrıca ses ve görüntü kayması çok sık rastlanan bi durum... yani en azından benim 5800 da öle... kendi broswerı flash desteklesede rahatlasak bi!!!

kardeşim ilk sorduğunda seni kırmadım cevapladım ama;
1.bu konuyla senin bahsettiğin konunun ne alakası var?
2.flash problemini yaşayan tek kişi sen değilsin hepimiz yaşıyoruz.
3.bu haykırışını nokia yı ara ve yetkililere yap bizde sana destek verelim ama gelip de burada böyle çıkışlarda bulunma...:oke:

petrucci82

petrucci82

Üye
Kardeş süper iyi yapmışsında ''bide şu 5800 lar neden heryeri gıcırdıyor bunun bi cevabını bulurmusun''
evet baba yaaaa..bu beni de üzüyor..sanki dağalıcakmış gibi geliyor insana..arabamda da böle sesler geldi mi çok sinir oluyorum.pek sıkı yapamamışlar..

cmlkrc

cmlkrc

Üye
teşk.

wairhumer

wairhumer

Üye
bende dosyalardan bı tanesı yuklenmedı suresı gecmıs sertıfıka dıyor tarıhı gerı alıyorm yıne aynı dahada gerı alınca suresı gelmemıs dıyor ne yaptıysam olmadı bı yardımcı olabılcek mısınız _?

SDL-1.2.13-s60-2.3.4_armv5 bu dosya

windows92 s60 klasorunde de 7. dosya

Progressivity

Progressivity

Üye
önce sistemini HelloOX 2 ile hackle daha bugün çıktı yeni hack yalnız unsigned versiyon sertifikalayıp kurman lazım telefona

wairhumer

wairhumer

Üye
hıc bulasmayım o zaman ya hacklemek ıstemıyorum hele uzerınden bıraz zaman gecsın daha yenı aldım sayılır telefona kıyamıyorum :D

cmlkrc

cmlkrc

Üye
haklısın kardes

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
bende dosyalardan bı tanesı yuklenmedı suresı gecmıs sertıfıka dıyor tarıhı gerı alıyorm yıne aynı dahada gerı alınca suresı gelmemıs dıyor ne yaptıysam olmadı bı yardımcı olabılcek mısınız _?

SDL-1.2.13-s60-2.3.4_armv5 bu dosya

windows92 s60 klasorunde de 7. dosya

önce sistemini HelloOX 2 ile hackle daha bugün çıktı yeni hack yalnız unsigned versiyon sertifikalayıp kurman lazım telefona
evet sadece o kurulum dosyası sertifika sorunu veriyor fakat mümin arkadaşımızın da dediği gibi hacklersen telefonunu ya da sertifikalarsan o programı sorun kalkacaktır...
hıc bulasmayım o zaman ya hacklemek ıstemıyorum hele uzerınden bıraz zaman gecsın daha yenı aldım sayılır telefona kıyamıyorum :D
herhangi bir zararı yok telefona hacklemenin ya da sertifikalayıp program kurmanın en azından ben şu ana kadar bir sorun yaşamadım...
haklısın kardes

Progressivity

Progressivity

Üye
bu arada ben düzelteyim sitede v40 hacklendi diyor HelloOX'in sitesinde ama eski sürümü var hala başka bir siteye yönlendiriyor yani maalesef henüz hacklenmiş sayamayız v40'ı

ersans

ersans

Üye
Çok teşekkürler süper oldu ama ben windows 95 i açında;
1-yönetmek zor oluyo dokunmatikle
2-ekranın alttan neredeyse 1 cm ye yakın boşluk kalıyo

acaba sizlerdede böylemi benmi hatalı kurdum

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
bu arada ben düzelteyim sitede v40 hacklendi diyor HelloOX'in sitesinde ama eski sürümü var hala başka bir siteye yönlendiriyor yani maalesef henüz hacklenmiş sayamayız v40'ı

hacklensin artık :D
Çok teşekkürler süper oldu ama ben windows 95 i açında;
1-yönetmek zor oluyo dokunmatikle
2-ekranın alttan neredeyse 1 cm ye yakın boşluk kalıyo

acaba sizlerdede böylemi benmi hatalı kurdum

öncelikle sevindim yapabilmene yardımcı olduysam ne mutlu bana:oke: evet win95 te öyle benim resimlerde de görebilirsin ama bu pek etkilemedi aslında yazılar gayet güzel okunuyor win3.1 tam ekran ama onda yazılar tam olarak okunamıyor gene de ayrıca mouse kontrolünü kendi isteğine göre ayarlayabilirsin onu da açıklayayım istersen ana sayfaya ekliyorum...

madalimert

madalimert

Üye
ya bende 5800 var bulundugum yerde pc olmadigi icin cepten giriyorum win3.1i indirdim ama xplore ile data kismina kopyalama yaparken xplore kapaniyor ne yapmam lazim

fotoem

Üye
vın 95 lınkınıde yenılermısın teskrler.. :)

madalimert

madalimert

Üye
herseyi yaptim ama olmuyor programi actim ekranda yazilar cikti ve öylece duruyor yazilar ne yapmam gerekiyor

Üst Alt