win3.1 ve win95 5800 da !

Sponsorlu Bağlantılar

exe1454

exe1454

Üye
teşekkürler

fuat88

Üye
çok çok teşekür

M.F.E

Üye
6630 için olanı var mı

eerdogan85

eerdogan85

Üye
hocam eline sağlık . saat ve tarih ayarını geçememiştimki sonra ekranı sürükleyip kapadım pencereyi :D güzel bi uygulama internete girermi :P

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi

bilal1110

Üye
Ya ben teli hacklemeden sertıfakalandırıp kursam sorun olur mu???? Bi de bunu sonra kaldırabilirmiyiz sorun yaratır mı ????

ENGİN55

Üye
Ben tam ekran yapamadım oyle ufak kalıyo ne yanlış bulamıyorum neden sizce:(

asd322

Üye
Ellerinize sağlık. Denedim çalıştı. Kullanması kötü ama zevk işte bu bile yetiyor insana. Bir de Windows XP'sini bulsanız hocam,ama kasmadan olsa ne süper olur :oke:.

atilkan12

Üye
ARkadaş Kurulum Hemen Oldu Direk starting windows 95 yazısı çıktı sonra birden o windows 95 başlangıç ekranı kaldı öle 3-5 dakkadır aynı normalmidir .!.??

--------------- Ekleme ---------------

ARkadaş Açıldı Ama Saat Ayarı Yapmam Gerekti Ekran Küçük Kalıo Bnm Galba Sol Üstünü Görüorum Bitek Napıcam Çözüm Ne .!.?? Yardım plss

kimse yoqmu .!.?? X'(

bora0123

Üye
3.1 i yükledim gayet güzel ama mouse sapıtıyor hep ortaya tıklıyorum köşeye gidiyor..
95 ide yüklicektim ama nedense rapid açılmıyor bağlanılıyor diyor kalıyor öyle..
uyanınca denerim onuda herkese iyi geceler..

Soneday

Soneday

Üye
Peki dos oyunları nasıl çalıştıracağınz?

southbeach

Üye
dosbox.conf u ne zmn kurmaya kalksam sertifika hata veriyor
yardım edin ???? kurmak ve denemek istiyorum !

ozkan994

Üye
iyi günler arkadaşlar ben telefonuma 95i kurmak istiyorum ancak tecrübesiz olduğum için tedirginim bu 95 sybian üzerine yuklediğimiz bi program üzerinden mi çalışıyor yoksa direk telefonu açtığımız gibi 95 mi açılıyor :D telefonumu seviyorum bozmakta istemiyorum bu noktada kilitlendim bi yardım ederseniz çok memlun olacağım :D

birde bu linktekini baska bir siteye uplayabilirsek :Dilkini indirdim ikincisi inmiyor:D

inn

inn

Üye
3,1 linki kırık

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bence yararlı tarafları olacagından eminim.en azından şu ******leri çalıştırır die ümit ediom (vbag şifre verici vs...)

aslında win98 yazıları düzgün olsa oda fena çalışmıyor 5800 da ama...bende kurulu mesela.

win 98 daha iyi ama yazılar okunmuyor yardm!

caglet

caglet

Üye
Mükemmel fakat geri silerim kesinlikle o yüzden risk almaya gerek yok ama win7 cıkarsa anında kurarım

mangdaşire

mangdaşire

Üye
dostum şu windows 95 i indiren varsa onu hotfile vaya zshare,4share falan... birine upload edebilirmi?rapidten rtık bişey inmio dogrudüzgün..:off:

ozkan994

Üye
dostum şu windows 95 i indiren varsa onu hotfile vaya zshare,4share falan... birine upload edebilirmi?rapidten rtık bişey inmio dogrudüzgün..:off:

buyur kardeşim link:d::

Üst Alt