win3.1 ve win95 5800 da !

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
birde şu win 3.1 başka bir siteye upload edilebilirmi?ordan inmiyor.

keşke şu windows 98 in yazıları okunsa biraz boyutu büyüktü ama kurulumu kolaydı.2 klasör açıyon bir dosya atıyon,hop kuruluveriyor hemen:Dwindows 95 yazılar okunuo die kuruom

ozkan994

Üye

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çok sagol teşekkürler:oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

98 inde dosyaları var ama çok kasar gerek yok bence :)

:D
ben 98 yükledim kardeş 98 açılana kadar rahat en az 10 dk geçer oda en az süre:ehe

valla inş. olur 98 yükledim 10 dkdan aşagı açılmıodu.:D
birde verdigin 95 dosyasındakiler 12345678 dosyaları daha önceden vermiştin birdeha neden verdin ki?

çok güsel:D:D:D

çok güzel kardeş eline saglık:oke:belki işe bile yarar şu vbag falan krekli programların şifrelerini açarken exe çalışırsa:oke:

ömer_21

Üye
ya arkadasım win3.1 i rardan çıkarınca " Data/Programs/CALMIRA/CALMIRA.HLP " de hata veriyor 10 kere denedim ama yine de açamadım dosyayı kontrol edip tekrar upload etsen çok hos olacak simdiden emegine sağlık.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşım ben yükledim 3-4 defa açıp kapadım şimdi registration hatsı verdi açılmıyor 95 yazısından sora mouse falan geliyor ama açılmıyor?kayıtlı sürüm istiyor:aynen şöyle yazıyor:
"registry problem
windows encountered an error accesing the system registry.you should restore the registry now and restart your computer
if yo ignore this error and shut down your system,you may lose data
restoring the registry will replace the faulty registry with a known good backup copy.homewer this backup copy may not contain all of the information recently added to your system"bu yazıdan iki tane böle çıkıo ve kapatılmıyor.

ne yapmalıyım?

SilentOne

SilentOne

Üye
daha neler gorucez acaba

BurtiBurak

Üye
birkaç sorum var ?

bunu kurunca birisiyle telefon görüşmesi veya mesajlaşma yapabiliyormuyuz ?
Kamera kullanabiliyormuyuz ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
birkaç sorum var ?

bunu kurunca birisiyle telefon görüşmesi veya mesajlaşma yapabiliyormuyuz ?
Kamera kullanabiliyormuyuz ?
bu symbianın üstüne kuruldugu için hem symbian hem bunu kullanabiliyoruz.yani telefon gene aynı sadece bu yükleniyor.görüşme falan yapılbilir:oke::oke:

amocan_35

amocan_35

Üye
puff dosbox a tıklıyorum telefondan tık yok sanki bişeye tıklamıyomuşum gibi öyle duruyor :(

benberkay

Üye
arkadaşlar bende kurdum ama alt tarafta 1.2 cm boş yer kalıyor ve mauseyi kontrol edemiyorum :hmmm

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşlar bende kurdum ama alt tarafta 1.2 cm boş yer kalıyor ve mauseyi kontrol edemiyorum :hmmm
boşluk kalması normaldir,tuşlu telefon kullanıyorsanız yeşil (arama tuşu) tuşa basın moseyi kontrol edin:oke::oke::oke:

benberkay

Üye
boşluk kalması normaldir,tuşlu telefon kullanıyorsanız yeşil (arama tuşu) tuşa basın moseyi kontrol edin:oke::oke::oke:

arkadaşım cevabın için teşekkür ederim ama 5800 XM kullanıyorum arama tuşuna bastığımda programdan çıkıp tuşlar geliyor ve yönetemiyorum hassasiyeti kaç yapmalıyım?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşım cevabın için teşekkür ederim ama 5800 XM kullanıyorum arama tuşuna bastığımda programdan çıkıp tuşlar geliyor ve yönetemiyorum hassasiyeti kaç yapmalıyım?
programdan çıkıp tuşlar gelir ondan sonra o tuşları çıkışa basarak kapatıcaksınız,sonra hareket etmeye başlıyacak ve hassasiyet konusunu henüz bende çözemedim:oke::oke::oke::oke::oke:

Heros01

Üye
kardeş bu uygulamlrın hepsını yeptım win98 den başla 3.1 re kadar hepsını denedım olmdaı win 98 i yükledım maus sounu yaşdım tlfda benım tlf 5800 me sıldım bu sefer senın verdıgın yöntemı denedım ilk yontemde küçük mavi yazı çıkıyor öylece beklıyor bende ikinci yöntemıne geldım son verdıgın tam ekran uygulmsını yukledım siyh bır ekran geluyor uç satır seklinde yazı çıkıyor böyle beklıyorsun ne gelen var nede gıden var tlf kapadım açtım yenıden yaptım yınede olmadı hala öylece beklıyorum yrdımlrınızı beklıyorumm lutfennnn

barret81

Üye
win 95 i açarken program kendisini kapatıyo bu memsizeye 16 dediğimiz zaman win 3.1 de sorun yok o açılıyo fakat 95 i açamadım yardım edebilirmisiniz

Analim

Analim

Üye
Arkadash eline salik ama ben 5800_1 de yaPAMADIM.BI YATAY EKRAN GELIYO.VE KUCUK MAVI BI YAZI SAYFASI WAR.F1 F12 FLAN YAZIYO BEN DE NE YAPACAMI ANLAMADIM.RAPIDEN INDIREMEDIM.:(

--Usta--

--Usta--

Üye
bizde boyle ustalar olduğu sürece yakında 5800 da windows 7 de kullanırızz :yuru:d:

Ha bu arada kardeş DOSBoxen Linki ölmüş galiba bi baksan iyi olur..

renovatıo_61

Üye
DOSBoxenDOSBoxen yok akrdesım sadece wındows 3.1 dosyası var yukluyemıyorum baska sıteye baktım sertıfıka suresı dolmus dıyo kafayıyıycem ya bı yardım etsenız ???

nerden buluyosam lınkler hep olmus DOS BOXEN DOSYASINUIN OFFFFFFFFFF

Üst Alt