Wifi Olan Bütün Telefonlar İçin Tv İzleme + bilgisayara baglanma vs. Detaylı Anlatım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harika bir şey webcam den odayı izledim. süper olmuş. acaba tv izleme olayı için de bilgisayarın açık olması şart mı

Arkadaşlar bana pm atarak veya buraya cevap yazarak bildiğiniz kanalların adreslerinizi gösterirseniz sevinirim.

BENİMDE N79'U ALDIĞIMDA YANINDA BİLGİSAYARA KURULDU. BEN DE NE OLDUĞUNU MERAK EDİYORDUM BU "Orb" un
DENİYECEM ! TEŞEKKÜRLER !

çok güzel bir paylaşım teşekkürler emeğine sağlık

kardeş program süpermişde benim Pc de dijital tv kartı var kablolu yayın bağlı onuda kurabilme yetenği varmı acep? olsa ne süper olur

walla nediyeceğimi bilemedim çok sper bi paylaşım çok teşekkür ederim umarım n79 dada sıkıntısız çalışır.. ((((:

cok saol arkadas super bi paylasim denedim super calsiiyo emegin icin cok tesekkurler.........

Ellerine sağlık kardeş çok uğraşmışsın emeğine sağlık çok saol

helal sana.büyük emek vrmişsin.saol

bu programı kullanmak için wireless modemimin olmasımı gerekir yoksa kablolu modemlede olur mu anlayamadım

kademxx

Üye
çok harika
N79 da denedim sorunsuz çalışıyor.
ellerine sağlık

Konu Sahibi
eyvallah cümleten

--------------- Ekleme ---------------

bu programı kullanmak için wireless modemimin olmasımı gerekir yoksa kablolu modemlede olur mu anlayamadım

wirelles modem. dilersen 3 g den baglanırsın ama baya tuzlu olur.

Emeğine sağlık dostum ne desek az valla
çok teşekkürler

Siteniz virus dolu ve ayrıca programlar calısmıyo

Konu Sahibi
Siteniz virus dolu ve ayrıca programlar calısmıyo

bunun benim konumla ne alakası var anlayamadım. ayrıca bu konuda her hangi bir program yükleme söz konusu değil. ve sitemizi beğenmiyorsan bunu forumda istek öneri veya şikayet bölümlerine yazmalısın. konu başlıkları altında bu tür karalama hoş değil. konumu tekrar gözden geçirmenizi öneririm.

SANTORSAWYER arkadaş ellerine sağlık hakikaten orjinal bir paylaşım yapmışsın sayende fransız kalmadık teşekkürler.

hocam ellerine sağlık uraşmıssın bu kadar heleal valla eyvallah tekrar devamınıda bekleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...