Wi-Fi ve Galeri İçin YouTube Güncellemeleri Yayınlandı! (23/04/2013)

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
n8 de hiç bir güncelleme görünmüyor. :(

kemiksesi

kemiksesi

Üye
nokia = eziyet , hasret , pişmanlı :-)

kraliletisim

Üye
güncellemeye girdiğim zaman bağlantı kurmadan telefon en güncel halinde diyor. Nasıl bağlantı kurmasını sağlayabilirim bi yöntemi varmı?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
güncellemeye girdiğim zaman bağlantı kurmadan telefon en güncel halinde diyor. Nasıl bağlantı kurmasını sağlayabilirim bi yöntemi varmı?
Bu güncellemeler daha yayınlanmadı türkiyeye hiç bi 2. nesilde yok galiba türklerde

AмσηR@

AмσηR@

Üye
sadece tarayıcı düzgün olsun daha birşey istemiyorum nokiadan :)

MaxipmaN

Üye

mehmet_15

Üye
Nokia N8 kurtarmak için elinden geleni yaptığını duydum.Yeni bir yazılımla ürünün hatalarını giderip sunacakmış test aşaması biterse yayınlanır güncelleme... 1. nesillerde N8 ve Nokia 808 bu iki telefon ilk sırada diye biliyorum. Yeni sürüm FP1 olarak gelecekmiş :-)

erolustun

Üye
Nokia N8 kurtarmak için elinden geleni yaptığını duydum.Yeni bir yazılımla ürünün hatalarını giderip sunacakmış test aşaması biterse yayınlanır güncelleme... 1. nesillerde N8 ve Nokia 808 bu iki telefon ilk sırada diye biliyorum. Yeni sürüm FP1 olarak gelecekmiş :-)

Nokia 808 ikinci nesil ve en son cikan Symbian Belle isletim sistemli model. N8 buna gore baya eski bir model. Uzun yillar bircok kisinin elindeydi zaten. N8'i kurtarmaya calisacaklarini dusunmuyorum. Yeni nesillere gore en onemli artisi kameraydi. 808 ile bu artisi da sona erdi. Symbian ve Nokia'dan memnun olan ve kameraya onem veren N8 kullanicilari telefonlarini 808 ile yenileyebilirler. Yeni model satmak varken zaten satisini gerceklestirmis oldugu bir modeli guncel hale getirmek icin neden kaynak ayirsin ki Nokia?

erolustun

Üye
Bugun saat 17:58 itibari ile yaptigim kontrolde bu iki guncellemeyi (342 KB) listede gordum ve yukledim. Kullandigim telefon modeli 603. Guncellemeler Turkiye icin de musait.

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
yükledim..

anilakbay

Üye
Wifi güncellemesi yükledim de youtybe henüz görünmüyor güncellemelerde :/

Pringles

Pringles

Üye
Bende gözüktü yükledim ama bir değişiklik olmadı

dejavu178

dejavu178

Üye
bi kaç kere denemiştim güncellemeler gelmemişti, şuan var.

asigsasi

asigsasi

Üye

h.ozdemir09

Üye
youtube var wifi yok neden acaba... 603...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bende nedense ikiside yok :)

jetblacklife27

Üye
bende hiçbiri yok cfw olduğu içinmi acaba

MaxipmaN

Üye
cfwlerde ürün geliştirme kapatılıyor açıp deneyin

Üst Alt