Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3G Şebeke Uyum Düzeltmesi Güncellemesi Yayınlandı! (06/05/2013)
Sponsorlu Bağlantılar
achambo
Üye
farklılık gören var mı
asigsasi
Üye
zaten sis içinde dll dosyası var 1. 2. Nesil diye farketmez
bycoo32
Üye
teşekkürler
mert41994
Üye
1. Nesilde deneyen var mı? Problemsiz ise kuralım
Esendağlı
Üye
Ben n8 e dün akşam yükledim,yalnız bugün wi-fi bağlantı sorunları yaşadım yani bağlanamadım.şimdi format atıp tekrar cfw yi flash layacam
buzzuk61
Üye
nokia 700 slak diye yuklendü
Flagellvm.Dei
Üye
c7'ye kurdum ama telefon kasmaya başladı. Sildim gene de düzelmedi.
realplayer2
Üye
güncelleme şu an gelmiş yükledim. konu güncellenebilir
MaxipmaN
Üye
ya 1.nesillerde 3g ile sorun yaşayan var mı? yoktur bence sorun yoksa sallayın gitsin bayağı bişey değil hatta boş muhabbet
pRime.
Üye
komediye bak millet cidden nokia'nın symbian'la ilgilendiğini falan sanmış.
bitti arkadaşlar o film. nokia sadece doğal olarak yapması gerekeni yapıp telefonu kullanılmaz hale getiren sistem bug'larını temizletiyor. kendileri de bunu açıklamıştı zaten.
realplayer2
Üye
güncelleme sürümü 2.50
asigsasi
Üye
bende gözükmüyor
Makale_Helvetia
Üye
1. nesillere de gelir mi acaba
asigsasi
Üye
gelmiş
KKIVANCC
Üye
Bana hala gelmedi güncelleme Telefonum Nokia 700
Pringles
Üye
603 hala gözükmedi
MaxWheel
Üye
symbiana artık uygulama oyun yapan firma yok nokia tektük güncelleme yapmış da nolcak bari düzeltmenin ne işe yaradıgını bilsek
siegfried
Üye
.. telefonda guncelleme göründügü zaman, guncelleme uzerinde parmagini basili tut, acilan pencerede ne ise yaradigini görebilirsin..
KKIVANCC
Üye
Türkiye'ye güncelleme çıkalı 2 gün oldu ama hala telefonda gözükmüyor isyanım var
erolustun
Üye
Guncellemeyi kontrol ettigimde listede gorunuyordu ancak telefonu yeniden baslatmak istemedigimden yuklemedim. Simdi kontrol ettigimde ise guncelleme listede gorunmuyor. Ne istir, anlamadim gitti.