Galeri ve Kamera Güncellemesi Yayınlandı! (04/03/2013)

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
format format telefon kafayı yicek

- - - Eklendi - - -

hack yapabilmek için kaç dakika mı verdim programlarda cabası format at demesi kolay

asigsasi

asigsasi

Üye
benim kadar format atmamışsındır tam 15 kere hard format attım 20 kez hack yaptım ve hack en kolayı ve ben hard format attığım zaman çoğu uygulama formattan sonra kendi kendine yükleniyor demesi benim için kolay

Kayahan14

Kayahan14

Üye
benim kadar format atmamışsındır tam 15 kere hard format attım 20 kez hack yaptım ve hack en kolayı ve ben hard format attığım zaman çoğu uygulama formattan sonra kendi kendine yükleniyor demesi benim için kolay

O kadar format atmadım ama gerisi benim için de aynı

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar 808de ön kameraya geçiş nasıl yapılıyor bilen varmı

Polymath

Polymath

Üye
Benim ilk hardformat atmamda telefon bozuldu :D HArdformat telefonu bozabiliyor. Ona göre. Hardformattan gerek kalmadıkça kaçının..

asigsasi

asigsasi

Üye
bozulsa şimdiye kadar bozulur du :) ben private dosyaları ile çok oynuyorum tabiki ister istemez çöküyor deneme yapa yapa telefon bağımlılık yaptı

cesur5534

Üye
ön kamera için kamera programları var onları kullanın.

blackcemre

Üye
Fp2 bence her özelliği götürmüş.

erolustun

Üye
Guncellemeyi henuz yuklemedim. Bu guncellemeyle birlikte galerideki bir fotografi face'ten paylasabiliyor muyuz? Bendeki mevcut galeride fotograflarin altinda facebook ikonu var, ancak herhangi bir islevi yok veya ben yapamadim. Deneyen arkadaslar bilgi verirse sevinirim.

ByCreative

Üye
pek birşey farketmedi. Adam akıllı bir galeri gönderseler daha iyi olacak. Mesela albümlerin görünebilmesi.

mustafasen

mustafasen

Üye
galeriye çoklu gönderme ve silme özelliği geri verilmiş bu güncellemeyle ama galeriye girişler biraz yavaşlamış gibi geldi bana

Üst Alt