Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galeri ve Kamera Güncellemesi Yayınlandı! (04/03/2013)
Sponsorlu Bağlantılar
versino2
Üye
bende hala fp1 var.bu güncelleme ile biraz daha toparlandı herhalde fp2.sizce yüklemeli miyim ? Benim fp2 ye şüpheli bakmamın en büyük nedeni fp1 deki rompatcher programı ile sesi arttırmam.fp2 de bu çalışır mi ?
Scuderia.
Üye
Kamerayı değilde sadece galeri güncellemesini yüklemek için rardan çıkan dosyalardan hangilerini yüklemem gerek bilen varmı ?
Polymath
Üye
603 e gelen arkadaşlar var mı ya ? Bana gelmedi. Manuel olarakda yüklemek istemiyorum açıkcası.
Bende manuel olarak yükledim bekleyemedim açıkcası Galeriden birşey gönderememe berbat birşeydi ARtık kim bilir ne kadar şikayet gitti
asigsasi
Üye
birşey güncelleme çıkarırken de yarım yamalak yapıyorlar ön kamera için bi buton koyamadınızmı
- - - Eklendi - - -
ve kamera dan çıkış butonu
versino2
Üye
Aynen öyle ön kamera ve çıkış butonu koysunlar anında geçerim fp2 ye
- - - Eklendi - - -
öbür aya da inşallah ön kamera güncellemesi gelir merakla bekliyorum
blackcemre
Üye
Belle Refresh içinde tarayıcı güncellemesi çıkarsa yi olacak.
realplayer2
Üye
güncelleme gelmiş şu an yükledim 808e arkadaşlar
aliosman166
Üye
şu kameradan çıkış butonuna neden taktınız ki? telefonda o kadar çok eksik var ki bu şeyin hiçbir önemi yok.. basın kapama tuşuna çıksın.
Metin MF
Üye
klavyeyi düzeltsinler önce
esen_alper
Üye
nokıa c6-00 a c6-01 in Video oynatma gücü eklense iyi olacak
Sensation
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Güncelleme bana da geldi. Video çekiminde artık video ışığı kapatılıp açılabiliyor.
skydestroyer
Üye
Nokia sen androide ezilecek adammıydın.
h.ozdemir09
Üye
603e geldi hayırlı olsun
Scuderia.
Üye
701ede geldi
versino2
Üye
bana güncelleme gelmedi diye forumdan yükledim.yüklemez olaydım.akşam telefonu kapatıp sabah açtığımda galeriye girdiğimde resim açtığımda resim gözüküyor sonra 2 saniye kara ekran sonra geri geliyor.her galeriden çıkıp girdiğimde aynı şey oluyor.telefonu yeniden başlatınca düzeliyor.bıktım vallahi ya
asigsasi
Üye
beğenmedi isen format at gider ben önce kendim denedim ve sorun olmadığı için konuyu açtım ve kendi ekran görüntülerimi ekledim ve şu an hala hiçbir sorun yok ve telefonda 5 bin civarında fotoğraf var
Scuderia.
Üye
Ben telefona gelen güncellemeyle yükledim hiçbir sorun yok