Yeni Giriş Ekranı Widget'ları Güncellemesi Yayınlandı (23/04/2013)

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
nokia n8 çalışıyor

Pringles

Pringles

Üye
Bende de daha gözükmedi 603 fp2

xmustx

xmustx

Üye
web görünümünün menüsü akıcı,web tarayıcısının buna güncellenmesi gerekli bence.ama fener widgetı çok faydalı oldu tuşkilidine gerek kalmadı.teşekkürler arkadaşlar :)

versino2

versino2

Üye
nokıa delirdi :) güncelleme üstüne güncelleme :)

ASC33

ASC33

Üye
:tşk:

aliosman166

aliosman166

Üye
türkiyeye ne zaman gelir?

catdog136

catdog136

Üye
browser çok iyi bu widgetı browser yerine koysalar ya.. Html5testten 269+14 aldı..

yaren_dede

yaren_dede

Üye
browser çok iyi bu widgetı browser yerine koysalar ya.. Html5testten 269+14 aldı..

yanlız ilk widgeti eklerken kullanabiliyorsun Sonra widgeta tıklayınca orjinal tarayıcı açılıyor

asigsasi

asigsasi

Üye
üstüne uzun basmaya gerek yok direk sol alt kısma tıklamanız yeterli

buzzuk61

Üye
nokia 700 de hepsi calisti tskler .d

tekiray

Üye
flaş lamba tam yerinde olmuş kronometrede yerine tam denk gelmiş symbian adam oluyor ama terk edildi biraz donanımına özen gösterilip uygulamadayeteri kadar olsa süper olacak...:alkis

realplayer2

realplayer2

Üye
güncellemeler cihazlara geldi yüklenebilir durumda şu an.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​1. nesil için birşey yok şu an

MaxWheel

MaxWheel

Üye
hayırdır bu nokia seri güncelleme ve paket yapıyor doğru 2016 ya kadar destek verikecekti ama ben bir anda bu kadar beklemıyordum ama şu da gerçekki intteki symbiancılar daha güzel çalışmalar yapıyorlar özellikle widget ve emulatorler bakımından ayrıca orjinal.bi kronometremiz oldu

- - - Eklendi - - -

ben yazın wp almayı dusunutorum çünkü symbiana en yakın sistem o hatta wp daha stabil çalışıyor ve birbirine cok yakın programlama dilleri ile yazılıyorlar hatta ikisini de C++kullanabilirsin ve durmadan oyun cıkıyor bence tüm symbiancılar wp ye geçmeli

manolyam63

manolyam63

Üye
bu super oldu hele flash programlarından bıktım

erolustun

Üye
Bu guncellemeyi ben de yukledim. Bu guncellemeyle birlikte gelen widgetlerin tamami kac adet? Giris ekranina widget ekle dedigimizde karsimiza cikan listede hangi adlarla yer aliyor yeni widget'lar? 603 kullaniyorum ama yeni widget'ler hangileri cozemedim.

dogankarun

Üye
Emeğine sağlık. C6-01 Belle Refresh'e yükledim sorunsuz kullanıyorum. Teşekkürler :)

Üst Alt