Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye

Whatsapp ın yeni tasarımı olabilir.

suleymanyuce

Üye
Arkadaşlar konu açmak istemedim. Benim telefonda ki şarkılar sürekli çoğalıyor. Müzik çalara girince her parça 4 tane gözüküyor. Birini silince çalmıyor. Nasıl düzelecek bilen var mı :(

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Güncelleme gelemeden, Instagram gibi WhatsApp da 16 milyar dolara Facebook'a satıldı.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Reklamdan geçilmez artık :(

dakamon

dakamon

Üye
Bu iyi bir şey. Facebook un ortaklarından biri kim MS e o zaman MS whatsap ın WP8 e uyarlanamsında daha etkili olacaktır :)

narnia16

narnia16

Üye
Whatsapp ücretsiz kullanımı sürekli kendi kendine uzatıyodu. İki yıldır kullanıyorum daha 1 kuruş ödemedim ama bundan sonra öyle olmayacak benim tahminim. Mark amca her yıl alır o parayı bi de her tarafına reklam sokar uygulamanın :destere:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dakamon

dakamon

Üye
Whatsapp ücretsiz kullanımı sürekli kendi kendine uzatıyodu. İki yıldır kullanıyorum daha 1 kuruş ödemedim ama bundan sonra öyle olmayacak benim tahminim. Mark amca her yıl alır o parayı bi de her tarafına reklam sokar uygulamanın :destere:
Sende olmuş öyle sanırım. Normalde kontoründen kesiyor parayı.

MrtAltg

MrtAltg

Üye

biraz eski resim sağı solu yıpranmış ama ömür boyu ücretsiz :)

dakamon

dakamon

Üye
Yok artık....

luckysleven

luckysleven

Üye
Bende de 1 ay kalmıştı daha doğrusu her whatsappı yüklediğimde 1 ay kaldı yazıyordu yeni telefona geçtim şimdi 1 sene kaldı yazıyor : )

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benim şubatta bitti kendini yeniledi 1 sene. Bu arada satışa üzüldüm ms'nin skype'yi adam etmesi şart oldu

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
herkes neden karamsar. gerçi benim de pek hoşuma gitmedi ama 2 sene önce filan facebook Instagram'ı da satın almadı mı? o zaman da yaygara koptu ama herkes kullanmaya devam ediyor. kullanıcılara ne gibi olumsuzluklar yansıdı ki? ben instagram hiç kullanmadım, eskiden nasıldı şimdi nasıldı bilmiyorum ama hala herkes kullanıyor onu biliyorum. bunda da kullanmaya devam edecektir herkes :)