Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar galiba sanıyoruz ki ehatsapp ekibi bir kişiyi tutmuş demiş sen wp ye uygulama,geliştireceksin yok neden bunla uğraşıyorlar falan diyorsunuz ama emin olun bir ekip oluşturulmuştur iki kişi uç kişi bki daha fazla. Belki bunlardan biri o bildirim seslerini ayarlıyor diğeri mp3 göndermeyi biri de arka plan fotosu için çalışıyordur hangisi işini ınce bitirirse yayınlıyorlardır. Bence bu şekilde bir,çalışma yapılıyordur. :)

kesinlikle öyle ama kullancıya hitaben öncelikli özelliğe aynı anda çalışılması lazım biz böyle düşünüyoruz ama onlarda mal değildir sonuçta programcı kafası farklıdır her zaman vardır bi bildikleri beklemekten başka bişey yok :D

Bay H

Bay H

Üye
Whatsapp Beta versiyon 368 da bulunun bildirim sesleri ile ilgili görsel ;

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
pirenuri

pirenuri

Üye
niye her görselde kesin Bi tane engelledikleri kullanıcı oluyor :blush:?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
arkaplan işi yine yalana sardı sanırım

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler bu beta olayı nedir nereden bulunur ben ilk mesajdaki linkten kurdum da bu özellikler için nereden kurulum yapmam gerekir

Bay H

Bay H

Üye
beyler bu beta olayı nedir nereden bulunur ben ilk mesajdaki linkten kurdum da bu özellikler için nereden kurulum yapmam gerekir
Beta sürüm test edenler dışında diğer kullanıcıların erişimine kapatıldı. Şuanda indirmeniz mümkün değil :bigstar:
WhatsApp Beta sürümün de ortaya çıkan yeni bilgiler ile birlikte arka planın aktif edildiği görülüyor

• Beğen
Tepkiler: man20, Sensation, bulutsuzgece ve 3 diğerleri
kursat99

kursat99

Üye
WP 8.1 in etkileri bunlar. Beklemedeyiz. :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Biran önce tamamlansa su whatsapp

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

:oke:

Ekli dosyalar

enessrsy

enessrsy

Üye
Arka plan zerre umurumda değil belki değiştirmem bile ama şu uyarı sesini nihayet değiştirebiliyor olmamız çok hoş oldu.

nix

nix

Üye
arkadaşlar bu beta surumunu ben yüklemiştim ancak silip tekrar normalini kurdum şimdi tekrar beta yı yükleyebilir miyim ?

Rainesto

Rainesto

Üye
şarkı yollayaydık iyiydi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler beta kullanıyorum bu özellikler geldi mi? Bende yok