Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWhatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)
Şu anki wpdeki whatsapp'ımız androiddeki ile tamamen aynı özelliklere sahip mi?
suyunsesi
Üye
Valla anlık mesajlaşmada dosya gönderip alma olmak zorunda arkadaş. Ciddi lazım Bi olay. İster mp3 yolla ister bir rar dosyası ister bir belge. Ama lazım yani. Symbiandaki msn ile bile istediğim her şeyi yollayabiliyordum.
dakamon
Üye
8.1 de onların gönderip alımına izin verilecek galiba ya ama işte klasörler arası kopyala yapıştır falan olmayacak diye biliyorum sadece görebileceğiz buda whatsapptan bu dosyaları göndermemize yarayacak
suyunsesi
Üye
whatsapp yada skype, biri yapsın aabi
Sensation
Emekli Yönetici
Android de iPhone gibi bugünden itibaren, son görülmeyi kapatma özelliğine sahip oldu. Bir an önce WP'ye de bekliyoruz.
ogzhnoTr
Üye
Önce arka plan özelliğini alalımda onu sonra alırız.
Makale_Helvetia
Üye
gelsin artık güncelleme.çok bile bekledik
dakamon
Üye
8.1 den sonra uygulamalar ancak adam olabilir arkadaşlar. Şu an sistemin verdiği izinler çok olmadığı için uygulama özelliklerde düşük oluyor, 8.1 den sonra uygulamalara gelecek güncellemeler ile canavar olacaklardır
csH
Üye
avea teknolojiden gelen mesaja göre whatsapp yakında sesli arama özelliğine kavuşacak
Ben 8.1 güncellemesine kadar whatsapptan bir şey beklemiyorum açıkçası. 8.1 den sonra siz uygulamaları görün. Platformumuz o kadar ilgi çekici bir hale gelecek ki uygulama yapımcılarının akınına uğrayacak mevcut uygulama yapımcıları da kolları sıvayıp adam gibi bir hale getirecekler uygulamalarını
Ben 8.1 güncellemesine kadar whatsapptan bir şey beklemiyorum açıkçası. 8.1 den sonra siz uygulamaları görün. Platformumuz o kadar ilgi çekici bir hale gelecek ki uygulama yapımcılarının akınına uğrayacak mevcut uygulama yapımcıları da kolları sıvayıp adam gibi bir hale getirecekler uygulamalarını