Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
bende onay ve red veriyodumda baktım sonu elmiyor yarıda bıraktım ya :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence hatali cevirilere tek tek red verip zaman kaybetmektense birkac kisi whatsapp ekibine durumu anlatan bir mail atarsa daha etkili olur

dücane

dücane

Üye
Beklenen güncelleme geldi

skynet

Üye
Numarayı taşıma
Gelen videoyu kaydetme
Gönderilen videoyu kaydetme
Telefonda bulunan videoyu gönderme özellikleri gelmiş :biggrin:
Umarım mp3 gönderip alma da gelir:islik

• Beğen
Tepkiler: ceza87
serinaga

serinaga

Üye
Gelişmeler güzel ...

skynet

Üye
Daha önce bu özellik varmıydı bilmiyorum ama bugün arkadaşın telefonundan whatsapp ile mp3 gönderdim kendime ve geldi ama sadece dinleniyor kayıt edilmiyor :)

serecans

serecans

Üye
Kayıt edememe kötü olmuş

Bay H

Bay H

Üye
Whatsapp ın kapalı betasında ortaya çıkan ve ana sürüme bir sonraki güncelleme ile gelmesi beklenen otomatik indirme özelliği; bu özellik sayesinde mobil veri veya wifi üzerinden nelerin indirilebileceği seçilebilecek

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Whatsapp ın kapalı betasında ortaya çıkan ve gelecek güncellemesinde ki muhtemel otomatik indirme özelliği bu özellik sayesinde mobil veri veya wifi üzerinden nelerin indirilebileceği seçilebilecek
güzellll :eller: whatsapp artık adam olmaya başladı şaka bi yana, işin ciddiyetini anladılar :)

Tmobile

Tmobile

Üye
Whatsapp ın kapalı betasında ortaya çıkan ve gelecek güncellemesinde ki muhtemel otomatik indirme özelliği bu özellik sayesinde mobil veri veya wifi üzerinden nelerin indirilebileceği seçilebilecek
evet gelmiş şuan guncelledim :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
evet gelmiş şuan guncelledim :D

boş özelliklerle uğraşıyolar hala müzik yollayamıyoruz arka planı geçtik arkadaş müzik istiyor yollayamadım önemli özellikleri halledip böyle işe yarar güncellemeleri daha sonra yapsalar daha iyi olucak.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Bu müzik atma yüzünden whatsapp Amerika da yasaklanırsa hiç şaşırmam bu dalgayla birlikte Avrupa da da yasaklanabilir. Mesela rapidshare mesela limewire :)

Bay H

Bay H

Üye

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve pirenuri
Dejavuex

Dejavuex

Üye

Birisi güzelce çevirebilir mi ?

Bay H

Bay H

Üye
Birisi güzelce çevirebilir mi ?
özelleştirilebilir bildirim sesleri özelliğini eklemişler ve bu özelliklerin Almancaya çevirilmesini talep ediyorlar. Muhtemelen gelecek güncelleme ile birlikte whatsappda ki bildirim seslerini özelleştirebileceğiz.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
özelleştirilebilir bildirim sesleri özelliğini eklemişler ve bu özelliklerin Almancaya çevirilmesini talep ediyorlar. Muhtemelen gelecek güncelleme ile birlikte whatsappda ki bildirim seslerini özelleştirebileceğiz.

yeni bi özellik yok yani

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bireysel ve Grup sohbeti için ayrı ayrı bildirim sesi özelliğini yeni olarak kabul etmiyorsun sanırım :)

hayır özellik fakat gerekli okadar iyileştirme varken neden böyle şeylerle uğraşıyolar anlamadım beta'daki özellikte saçma , güzel ama şuan sırası olan bi özellik değildi şu şarkı bildirimini arada gerçekleşen bildirim sorunun her zaman değil en geç 5-10 dakikalık gecikme oldu ve genel iyileştirmeler, arka planı değiştirme vs. whatsappıın genel özellik diye tabir edilebilir özellikler dururken neden bunlarla uğraşıyıyolar kafamı karıştırıyor :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hayır özellik fakat gerekli okadar iyileştirme varken neden böyle şeylerle uğraşıyolar anlamadım beta'daki özellikte saçma , güzel ama şuan sırası olan bi özellik değildi şu şarkı bildirimini arada gerçekleşen bildirim sorunun her zaman değil en geç 5-10 dakikalık gecikme oldu ve genel iyileştirmeler, arka planı değiştirme vs. whatsappıın genel özellik diye tabir edilebilir özellikler dururken neden bunlarla uğraşıyıyolar kafamı karıştırıyor :D
Doğru söylüyorsun. :sır:

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar galiba sanıyoruz ki ehatsapp ekibi bir kişiyi tutmuş demiş sen wp ye uygulama,geliştireceksin yok neden bunla uğraşıyorlar falan diyorsunuz ama emin olun bir ekip oluşturulmuştur iki kişi uç kişi bki daha fazla. Belki bunlardan biri o bildirim seslerini ayarlıyor diğeri mp3 göndermeyi biri de arka plan fotosu için çalışıyordur hangisi işini ınce bitirirse yayınlıyorlardır. Bence bu şekilde bir,çalışma yapılıyordur. :)