Warnings
Üye
Oda Bana Özel Kalsınhay lanet. sen nasıl yukledin?

Oda Bana Özel Kalsınhay lanet. sen nasıl yukledin?

Daha onu tanımadınız ellam, adam WhatsApp technology movements gençlik kolları onursal başkanı. İllaki senden benden bi farkı olacak.hay lanet. sen nasıl yukledin?
. @WarningsBunu Sana YakıştıramadımDaha onu tanımadınız ellam, adam WhatsApp technology movements gençlik kolları onursal başkanı. İllaki senden benden bi farkı olacak.
Demi ama! .. @Warnings

Şakadamı yapmıyah :Bunu Sana Yakıştıramadım![]()

Yap Bakalım Şaka Ama Cümle Biraz Farklı Bir Yönden GelinceŞakadamı yapmıyah :![]()

Bu davranışın Maxicep ailesinden olmadığının en büyük göstergesi. Gerçek bir forum üyesi herhangi bir şey hakkında ne biliyorsa diğerlerine de aktarır. Unutma bilgi paylaştıkça çoğalır ".Oda Bana Özel Kalsın![]()
."Ama Neyi Paylaşmadım Ki Onu Söylerseniz Söyleyim Whatsapp Nasıl Üyelik Aldığımı 2 Arkadaş Sordu Söyledim.?@Goodjober İsteği Üzerine Yeni Ekran GörüntüsüBu davranışın Maxicep ailesinden olmadığının en büyük göstergesi. Gerçek bir forum üyesi herhangi bir şey hakkında ne biliyorsa diğerlerine de aktarır. Unutma bilgi paylaştıkça çoğalır ".."

Ama Neyi Paylaşmadım Ki Onu Söylerseniz Söyleyim Whatsapp Nasıl Üyelik Aldığımı 2 Arkadaş Sordu Söyledim.?@Goodjober İsteği Üzerine Yeni Ekran Görüntüsü
güzel olmuşRica Ederim Kardeşimgüzel olmuş

Maalesef İp İle De Yüklenemiyor Beta Olanlar Ama İsterseniz Mesajla Sorayım Betaya Alım Varmı Diye Tabi Türkçem Size Göre Düzgün Değil Ama Onlar Anlarlar ?Herhangi bir yolla yükleyebilir miyim acaba betayı
Benim Türkçem düzgün demedim de neyse konu bu değil. Ben zaten betaya kayıt olmuştum ama şimdi görünmüyorMaalesef İp İle De Yüklenemiyor Beta Olanlar Ama İsterseniz Mesajla Sorayım Betaya Alım Varmı Diye Tabi Türkçem Size Göre Düzgün Değil Ama Onlar Anlarlar ?
Betaya Kayıtlı Olanlara 2 Aya Yakın Süre Önce Yani Uygulamaya Alım Kapanınca Yeni Bir Mail Geldi Ve Link Vardı Sen Kayıtlıysan Gelmesi Lazım.Benim Türkçem düzgün demedim de neyse konu bu değil. Ben zaten betaya kayıt olmuştum ama şimdi görünmüyor
bir sorsana varsa beni de alsınlar betayaMaalesef İp İle De Yüklenemiyor Beta Olanlar Ama İsterseniz Mesajla Sorayım Betaya Alım Varmı Diye Tabi Türkçem Size Göre Düzgün Değil Ama Onlar Anlarlar ?

Sorucam Birazdan Yarın Cevap Gelir Diye Tahmin Ediyorumbir sorsana varsa beni de alsınlar betaya![]()
Ama Betaya Alımlar Kapandı Alcaklarını Sanmıyorum 
senin nazın geçmiyor mu bu adamlara Bi yardımcı ol be forumdaş değil miyizSorucam Birazdan Yarın Cevap Gelir Diye Tahmin EdiyorumAma Betaya Alımlar Kapandı Alcaklarını Sanmıyorum
![]()
betaya alınırsam zeki mürende bizi görür mü? 

HHAHAHA yok yaw gerçi 2 defa geri bildirim attım 2 sindede 1 saat sonra güncellendi ve düzeldi uygulamasenin nazın geçmiyor mu bu adamlara Bi yardımcı ol be forumdaş değil miyizbetaya alınırsam zeki mürende bizi görür mü?
![]()

ben betayı indirdim mi hatırlamıyorum maile gelen linki paylaşırsanız herkes şansını denerHHAHAHA yok yaw gerçi 2 defa geri bildirim attım 2 sindede 1 saat sonra güncellendi ve düzeldi uygulama![]()

Tamam Paylaşırım Bulmam Gerekli Yalnızben betayı indirdim mi hatırlamıyorum maile gelen linki paylaşırsanız herkes şansını dener![]()
Maalesef Özel İstekte Bulunamıyorum 
