Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kursat99, Rainesto, narnia16 ve 2 diğerleri
pirenuri

pirenuri

Üye
ben moderator ve adminlerimize gerçekten hayranım bu adama katlanmak büyük erdemlik ister

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, Rainesto ve Burakkkk250
pirenuri

pirenuri

Üye
Oda Bana Özel Kalsın :D
Bu davranışın Maxicep ailesinden olmadığının en büyük göstergesi. Gerçek bir forum üyesi herhangi bir şey hakkında ne biliyorsa diğerlerine de aktarır. Unutma bilgi paylaştıkça çoğalır ".:D."

• Beğen
Tepkiler: umitarig ve Burakkkk250

Warnings

Üye
Bu davranışın Maxicep ailesinden olmadığının en büyük göstergesi. Gerçek bir forum üyesi herhangi bir şey hakkında ne biliyorsa diğerlerine de aktarır. Unutma bilgi paylaştıkça çoğalır ".:D."
Ama Neyi Paylaşmadım Ki Onu Söylerseniz Söyleyim Whatsapp Nasıl Üyelik Aldığımı 2 Arkadaş Sordu Söyledim.?@Goodjober İsteği Üzerine Yeni Ekran Görüntüsü :D

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
Rainesto

Rainesto

Üye
Ama Neyi Paylaşmadım Ki Onu Söylerseniz Söyleyim Whatsapp Nasıl Üyelik Aldığımı 2 Arkadaş Sordu Söyledim.?@Goodjober İsteği Üzerine Yeni Ekran Görüntüsü :D
:tşk: güzel olmuş

pirenuri

pirenuri

Üye
Herhangi bir yolla yükleyebilir miyim acaba betayı

Warnings

Üye
Herhangi bir yolla yükleyebilir miyim acaba betayı
Maalesef İp İle De Yüklenemiyor Beta Olanlar Ama İsterseniz Mesajla Sorayım Betaya Alım Varmı Diye Tabi Türkçem Size Göre Düzgün Değil Ama Onlar Anlarlar ?

pirenuri

pirenuri

Üye
Maalesef İp İle De Yüklenemiyor Beta Olanlar Ama İsterseniz Mesajla Sorayım Betaya Alım Varmı Diye Tabi Türkçem Size Göre Düzgün Değil Ama Onlar Anlarlar ?
Benim Türkçem düzgün demedim de neyse konu bu değil. Ben zaten betaya kayıt olmuştum ama şimdi görünmüyor

Warnings

Üye
Benim Türkçem düzgün demedim de neyse konu bu değil. Ben zaten betaya kayıt olmuştum ama şimdi görünmüyor
Betaya Kayıtlı Olanlara 2 Aya Yakın Süre Önce Yani Uygulamaya Alım Kapanınca Yeni Bir Mail Geldi Ve Link Vardı Sen Kayıtlıysan Gelmesi Lazım.

capkino06

Üye
bir sorsana varsa beni de alsınlar betaya :)

capkino06

Üye
Sorucam Birazdan Yarın Cevap Gelir Diye Tahmin Ediyorum :D Ama Betaya Alımlar Kapandı Alcaklarını Sanmıyorum :D
senin nazın geçmiyor mu bu adamlara Bi yardımcı ol be forumdaş değil miyiz :) betaya alınırsam zeki mürende bizi görür mü? :D:D

Warnings

Üye
senin nazın geçmiyor mu bu adamlara Bi yardımcı ol be forumdaş değil miyiz :) betaya alınırsam zeki mürende bizi görür mü? :D:D
HHAHAHA yok yaw gerçi 2 defa geri bildirim attım 2 sindede 1 saat sonra güncellendi ve düzeldi uygulama :D

capkino06

Üye
HHAHAHA yok yaw gerçi 2 defa geri bildirim attım 2 sindede 1 saat sonra güncellendi ve düzeldi uygulama :D
ben betayı indirdim mi hatırlamıyorum maile gelen linki paylaşırsanız herkes şansını dener :)

Warnings

Üye