Whatsapp hep uzatıyor süreyi zaten. Uzamayanlar da bir iPhone bulup hesabına giriş yapıp çıkış yaparsa ömür boyu oluyor.Whatsapp i sileceksin viber yukleyeceksin. Hatta süresinin dolmasina gerek yok. Viberi uzun zaman ince yükleyip silmistim tekrar yukleyeyim dedim baktim ki whatsapp a in basıyor. Çok güzel olmuş tavsiye ederim kredi kartı ile de ugrasmak zorunda kalmasını z
Whatsapp i sileceksin viber yukleyeceksin. Hatta süresinin dolmasina gerek yok. Viberi uzun zaman ince yükleyip silmistim tekrar yukleyeyim dedim baktim ki whatsapp a in basıyor. Çok güzel olmuş tavsiye ederim kredi kartı ile de ugrasmak zorunda kalmasını z
Hiç öyle seylerle ugrasana kadar suresi bittimi siler kapatırim daha kolay. Kim hatti kestirecek de iphonde da hesap açacak da tekrar hatti düzelttip kendi telefonuna takacak. Çok mu usengecim..Whatsapp hep uzatıyor süreyi zaten. Uzamayanlar da bir iPhone bulup hesabına giriş yapıp çıkış yaparsa ömür boyu oluyor.
)
Dediğim gibi eskiden silip uzun bi süre yuklememistim ama simdi de cok hosuma gitti.tercih meselesi saygilar ; )tercih meselesi ben alışamadım vibere çok yapmacık geldi
Hiç öyle seylerle ugrasana kadar suresi bittimi siler kapatırim daha kolay. Kim hatti kestirecek de iphonde da hesap açacak da tekrar hatti düzelttip kendi telefonuna takacak. Çok mu usengecim..)
Dediğim gibi eskiden silip uzun bi süre yuklememistim ama simdi de cok hosuma gitti.tercih meselesi saygilar ; )
ya işin dogrusunu istersen ben bi arkadastan ya su telefonu ver de benim hatti takayim da whatsapp ucretsiz olsun demem. Hele ki viber hoşuma gitmiskenEvet kestirme işi zor ama zaten microsim kullanıyorsanız pek sorun değil
ios sdk içinden emulator de kullanabilirsiniz. başka birinden alıp takmanız şart değilya işin dogrusunu istersen ben bi arkadastan ya su telefonu ver de benim hatti takayim da whatsapp ucretsiz olsun demem. Hele ki viber hoşuma gitmiskenBenim gözümde viberin simdiki hali whatsapp in çok üstünde ama whatsapp Alışkanlık viber Kalite
![]()
İos sdk nasıl oluyor ? Biraz açıklarmısın
burdan nasıl olacak ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Whatsapp alışkanlık değildirya işin dogrusunu istersen ben bi arkadastan ya su telefonu ver de benim hatti takayim da whatsapp ucretsiz olsun demem. Hele ki viber hoşuma gitmiskenBenim gözümde viberin simdiki hali whatsapp in çok üstünde ama whatsapp Alışkanlık viber Kalite
![]()

O zaman viber kullanmaya teşvik et arkadaşlarıWhatsapp alışkanlık değildir
Herkes watspp kullandığı için bizde watspp kullanmak zorunda kaldık![]()
Yok yüklemiyolarO zaman viber kullanmaya teşvik et arkadaşlarıŞahsen ben arkadaslara viber yükletiyorum

Zor kullan sen de benim yaptığım gibi taciz msj lari yolla direnviber yapYok yüklemiyolar![]()

ben şanslımıyımÖmürboyu benim bildğim ilk olarak sybianda hesap açarsan geçerli oluyor.
sybian dedıgın symbıanmı