Tavsiye Whatsapp Suresi Uzatma

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Bende Symbian da kullandım doldu süresi 1 yıl sonra Android aldım yeniden açıldı sonra doldu cihazı rootladım yine 1 yıl verdi :D

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Whatsapp i sileceksin viber yukleyeceksin. Hatta süresinin dolmasina gerek yok. Viberi uzun zaman ince yükleyip silmistim tekrar yukleyeyim dedim baktim ki whatsapp a in basıyor. Çok güzel olmuş tavsiye ederim kredi kartı ile de ugrasmak zorunda kalmasını z

Punsier

Üye
Bende de ömür boyu

TheMadness

TheMadness

Üye
Whatsapp i sileceksin viber yukleyeceksin. Hatta süresinin dolmasina gerek yok. Viberi uzun zaman ince yükleyip silmistim tekrar yukleyeyim dedim baktim ki whatsapp a in basıyor. Çok güzel olmuş tavsiye ederim kredi kartı ile de ugrasmak zorunda kalmasını z
Whatsapp hep uzatıyor süreyi zaten. Uzamayanlar da bir iPhone bulup hesabına giriş yapıp çıkış yaparsa ömür boyu oluyor.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
3onur5

3onur5

Üye

tercih meselesi ben alışamadım vibere çok yapmacık geldi

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Whatsapp hep uzatıyor süreyi zaten. Uzamayanlar da bir iPhone bulup hesabına giriş yapıp çıkış yaparsa ömür boyu oluyor.
Hiç öyle seylerle ugrasana kadar suresi bittimi siler kapatırim daha kolay. Kim hatti kestirecek de iphonde da hesap açacak da tekrar hatti düzelttip kendi telefonuna takacak. Çok mu usengecim.. :))
tercih meselesi ben alışamadım vibere çok yapmacık geldi
Dediğim gibi eskiden silip uzun bi süre yuklememistim ama simdi de cok hosuma gitti.tercih meselesi saygilar ; )

TheMadness

TheMadness

Üye
Hiç öyle seylerle ugrasana kadar suresi bittimi siler kapatırim daha kolay. Kim hatti kestirecek de iphonde da hesap açacak da tekrar hatti düzelttip kendi telefonuna takacak. Çok mu usengecim.. :))
Dediğim gibi eskiden silip uzun bi süre yuklememistim ama simdi de cok hosuma gitti.tercih meselesi saygilar ; )

Evet kestirme işi zor ama zaten microsim kullanıyorsanız pek sorun değil

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Evet kestirme işi zor ama zaten microsim kullanıyorsanız pek sorun değil
ya işin dogrusunu istersen ben bi arkadastan ya su telefonu ver de benim hatti takayim da whatsapp ucretsiz olsun demem. Hele ki viber hoşuma gitmisken ;)Benim gözümde viberin simdiki hali whatsapp in çok üstünde ama whatsapp Alışkanlık viber Kalite ;)

TheMadness

TheMadness

Üye
ya işin dogrusunu istersen ben bi arkadastan ya su telefonu ver de benim hatti takayim da whatsapp ucretsiz olsun demem. Hele ki viber hoşuma gitmisken ;)Benim gözümde viberin simdiki hali whatsapp in çok üstünde ama whatsapp Alışkanlık viber Kalite ;)
ios sdk içinden emulator de kullanabilirsiniz. başka birinden alıp takmanız şart değil

doganoglu66

doganoglu66

Üye
İos sdk nasıl oluyor ? Biraz açıklarmısın

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Kullanmak isteyen ifin faydalı olabilir. Ama yükle viberi rahatlat kafanı... :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Whatsapp alışkanlık değildir
Herkes watspp kullandığı için bizde watspp kullanmak zorunda kaldık :D

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
serhat_002

serhat_002

Üye
benim sürem bi hafta sonra bitiyordu... bi mesaj geldi whatsapp kullanım süresiz 1 yıl uzatılmıştır güle güle kullanın ;)

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp

askımm

Üye
vlla bn viber kullaniorum whatsapp dan da 10 kat iyi ;)

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp