kredi kartı olmayanı da düşünmek lazımBeleşçilik insanımızın kanına işlemiş. 2.2 tl'ye 2200tl muamelesi yapmayın. 1 çay parası altı üstü
Aynen oyle hattin tl sinden kesse tm sorun degil fazlasiyla hakediyo whatsapp ama kredi kartim olmadigi icin nasil odicem diye dusunurken bi baktim omur boyu olmus tel degistirdim acaba ondanmikredi kartı olmayanı da düşünmek lazım
Uzatilmiyorrootlu telefonlarda süre nasıl uzatıliyormuş ?

Kredi karti olmayanlar ne yapsın mesela?Arkadaslar buradan apk ile uzatilmiyorsa ve ek süre vermediyse diyorun ki VIBER kullanin...Beleşçilik insanımızın kanına işlemiş. 2.2 tl'ye 2200tl muamelesi yapmayın. 1 çay parası altı üstü
Aynen bende tel dgistirdim iphone 4 aldim paraliydi arkadas parayla almis onun hesabiyla girip indirdim o yizdenmi acabaHatirlarsaniz iphone da bi ara paraliydi whatsapp sonra free ye dustu ben o zaman yuklemistim sonra geri parali oldu o zamandan beri hayat boyu yaziyo bende. O zaman whatsapp i indirdigim hesap sayesinde cogu kisinin whatsappini uzatabiliyorum
Buyuk ihtimalle öyledirAynen bende tel dgistirdim iphone 4 aldim paraliydi arkadas parayla almis onun hesabiyla girip indirdim o yizdenmi acaba
Kredi karti olmayanlar ne yapsın mesela?Arkadaslar buradan apk ile uzatilmiyorsa ve ek süre vermediyse diyorun ki VIBER kullanin...
kredi kartı olmayanı da düşünmek lazım
Hocam sizde haklısınız ama arkadaşların düşüncesi de doğru. Kredi kartı kullanmayan vatandaş ne yapacak?hiç mi yok kredi kartı kullanan bi tanıdığınız ?
hocam hiç bir arkadaşında yok mu bu insanların kredi kartı ? Hiç bulamayan söylesin ben çekeyim onun için

gerek yok öyle bişey yapmaya CLk17 e söyle o halleder. Ama listenin başında ben varımHocam sizde haklısınız ama arkadaşların düşüncesi de doğru. Kredi kartı kullanmayan vatandaş ne yapacak?
Ondan bundan kredi kartı mı dilenecek?
Bence hat üzerinden çekme şansıda vermeliler![]()
Listenin başına beni yazar mısın? ??Hocam sizde haklısınız ama arkadaşların düşüncesi de doğru. Kredi kartı kullanmayan vatandaş ne yapacak?
Ondan bundan kredi kartı mı dilenecek?
Bence hat üzerinden çekme şansıda vermeliler![]()
gerek yok öyle bişey yapmaya CLk17 e söyle o halleder. Ama listenin başında ben varım
Listenin başına beni yazar mısın? ??
Aynen...hiç mi yok kredi kartı kullanan bi tanıdığınız ?
hocam hiç bir arkadaşında yok mu bu insanların kredi kartı ? Hiç bulamayan söylesin ben çekeyim onun için