Tavsiye Whatsapp Suresi Uzatma

Sponsorlu Bağlantılar

RealSchule

RealSchule

Üye
Beleşçilik insanımızın kanına işlemiş. 2.2 tl'ye 2200tl muamelesi yapmayın. 1 çay parası altı üstü

• Beğen
Tepkiler: 3onur5 ve .caner.

TheMadness

TheMadness

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
frk uzn

frk uzn

Üye
kredi kartı olmayanı da düşünmek lazım
Aynen oyle hattin tl sinden kesse tm sorun degil fazlasiyla hakediyo whatsapp ama kredi kartim olmadigi icin nasil odicem diye dusunurken bi baktim omur boyu olmus tel degistirdim acaba ondanmi

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Benim 3 ayım kalmıştı aldım 1 yıllık, whatsapp bu değer.

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
benım daha 4 ay var :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
esmeran3

esmeran3

Üye
geçen telefonu formatladım 11 ay hizmet kaldı dedi ama 3 senedir kullanıyorum :)

doganoglu66

doganoglu66

Üye
rootlu telefonlarda süre nasıl uzatıliyormuş ?

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Beleşçilik insanımızın kanına işlemiş. 2.2 tl'ye 2200tl muamelesi yapmayın. 1 çay parası altı üstü
Kredi karti olmayanlar ne yapsın mesela?Arkadaslar buradan apk ile uzatilmiyorsa ve ek süre vermediyse diyorun ki VIBER kullanin...

jailbroken

jailbroken

Üye
Hatirlarsaniz iphone da bi ara paraliydi whatsapp sonra free ye dustu ben o zaman yuklemistim sonra geri parali oldu o zamandan beri hayat boyu yaziyo bende. O zaman whatsapp i indirdigim hesap sayesinde cogu kisinin whatsappini uzatabiliyorum

frk uzn

frk uzn

Üye
Hatirlarsaniz iphone da bi ara paraliydi whatsapp sonra free ye dustu ben o zaman yuklemistim sonra geri parali oldu o zamandan beri hayat boyu yaziyo bende. O zaman whatsapp i indirdigim hesap sayesinde cogu kisinin whatsappini uzatabiliyorum
Aynen bende tel dgistirdim iphone 4 aldim paraliydi arkadas parayla almis onun hesabiyla girip indirdim o yizdenmi acaba

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Benimde bitiyordu. Ne yalan söyleyeyim alacaktım kredi kartıyla uzatmış süreyi sağolsun. :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
süreyi uzatmaya gerek yok her sene yenileniyor zaten şuan bende 2 ay kaldı yazıyor yenilenicek tekrardan

bLnmz

bLnmz

Üye
hiç mi yok kredi kartı kullanan bi tanıdığınız ?

hocam hiç bir arkadaşında yok mu bu insanların kredi kartı ? Hiç bulamayan söylesin ben çekeyim onun için
Hocam sizde haklısınız ama arkadaşların düşüncesi de doğru. Kredi kartı kullanmayan vatandaş ne yapacak?
Ondan bundan kredi kartı mı dilenecek?
Bence hat üzerinden çekme şansıda vermeliler :)

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Hocam sizde haklısınız ama arkadaşların düşüncesi de doğru. Kredi kartı kullanmayan vatandaş ne yapacak?
gerek yok öyle bişey yapmaya CLk17 e söyle o halleder. Ama listenin başında ben varım ;)
Listenin başına beni yazar mısın? ??

RealSchule

RealSchule

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp ve .caner.
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
rahat olun kredı kartıyla falan ugrasmayın.. yenıleme gunu hattınızdan 2.2 tl cekıp yenılıycek.. 20 aralıkta benımkı otomatık yenılendı

.caner.

.caner.

Üye
hiç mi yok kredi kartı kullanan bi tanıdığınız ?

hocam hiç bir arkadaşında yok mu bu insanların kredi kartı ? Hiç bulamayan söylesin ben çekeyim onun için
Aynen...