O sorun hala duzeltilmesi devam etmektedir. Cogu cihazda da calismamakdadir... (Bazi cihazlara calismaktadir.)İlginç bir sorunum var. Mavi tik en çok konuştuğum kişide çalışmıyor
AminÖzelliklerin ekseriyeti harikulâde. Bazı noksanlıkları olsa da elbet mazur görülebilir. Allah razı olsun emeği geçenlerden...

Cikan surunleri haber vermenize gerek yok! Ben zaten zamani gelince guncelliyorum. Ama yinede haber verdigin icin saol.Artık resmi olarak Türkçe çevirisini yapanlara teşekkür ederim ve 6.40 sürümü çıktı

Sureyi uzatmaz sure ayni yerinde kalir oynamaz.Dostlar benim kullanım sürem az kaldı plus süreyi uzatır mi
Ne yapak bizde sileriz süre bitince . 12 ay güzel geçti teşekkür whatsapSureyi uzatmaz sure ayni yerinde kalir oynamaz.
Genellikle tum telefon larda ara sira oluo ozellikle kisitli depolamalarda oda telefon yapimcisinin stock romlarinda oluyo custom romlarda ara sira rastlaniyor.
Böyle bir hata verdi. Alanım var.
Whatsapp'a özgün bir sorun değilmiş, artık hiçbir uygulama indiremiyorum. Format atmakta fayda var.
telefon modeliniz nedir genellikle sistem hafızası dolduğunda bu sorun ortaya çıkıyor sorunu ortadan kaldırmak için bazı programlarınızı silin ve şu programı kullanın
Whatsapp'a özgün bir sorun değilmiş, artık hiçbir uygulama indiremiyorum. Format atmakta fayda var.
belki hediye 1 yıl daha verir benim 3. yılım hiç para vermedimNe yapak bizde sileriz süre bitince . 12 ay güzel geçti teşekkür whatsap
Aynı sorun bende de var hiçbişey yükleyemiyorum cihazım lg l70 cihaz hafızası boş ama yüklemiyor
Ben Allah'tan yedek almıştım TWRP'den, eski haline döndürdüm. En kötü format atarak sorunu çözebilirsiniz.Aynı sorun bende de var hiçbişey yükleyemiyorum cihazım lg l70 cihaz hafızası boş ama yüklemiyor