damakburhan
Üye
Eyvallah kaçırmışım.Eski versiyonlarda tükçe var umarm yenilerede bi çeviri eklenir..Eski yorumlarda bunu aciklamasini yapmistim. Modlar eklendigi icin tekrar tekrar ceviri yapilmasi gerekiyor.
Eyvallah kaçırmışım.Eski versiyonlarda tükçe var umarm yenilerede bi çeviri eklenir..Eski yorumlarda bunu aciklamasini yapmistim. Modlar eklendigi icin tekrar tekrar ceviri yapilmasi gerekiyor.
Insallah.Eyvallah kaçırmışım.Eski versiyonlarda tükçe var umarm yenilerede bi çeviri eklenir..
Yapimcisi yabanci :/merhaba
hocam okadar emek verip türkceleştirdin.
acaba yapımcısıyla görüşüp dili ekletme ihtimali olmaz mı acaba ?
birde dil dosyasını paylaşabilir misin?
Hayirli olsunteşekkürler artık plus'a geçtim bende :=)

Her surumde yeni ozellikler eklenip iyilestirmeler yapiliyor D surumu kisitli ozellik oldugu icin C surumunu yuklemeni tavsiye ederim.Her plus ayni ise yariyor degil mi ? 6.35D yukledim baska bir konuda su mod var su ozellik eklendi vs. Yazmislar hepsi aynidir herhalde
Root kullanicilari D yuklesin yazmiyor muyduHer surumde yeni ozellikler eklenip iyilestirmeler yapiliyor D surumu kisitli ozellik oldugu icin C surumunu yuklemeni tavsiye ederim.
HayirRoot kullanicilari D yuklesin yazmiyor muydu
Forumdaki diger konuda yaziyor neyse C nin ne farki var onu mu yukleyeyimHayir
Nerde yaziyor ?
C ***** D donation d icinde bazi ozellikleri kullanmak icin 2 lira civari odemelisin c de ise belesForumdaki diger konuda yaziyor neyse C nin ne farki var onu mu yukleyeyim
Evet biliyorum irtibata gecilip yapilabilir aslinda ***** yapan rahil var belki o bile yapabilir sonucta onlari da isine gelebilecek bir durumYapimcisi yabanci :/
3 mesaj yukarida paylastigim konu sahibi cikarmisArkadaşlar donation sürümünde hide online status çalışmıyor çalışması için marketten key satın almanız gerekiyor ki zamanında satın almıştım ve Donation versiyonunu kullanıyorum. Güncelleme olduğunda otomatik kendini güncelliyor. C versiyonu yani cracklı versiyonunda hide online çalışıyor key satın almanıza gerek yok. C versiyonu kendini otomatik güncellemiyor. Her ikisi için de root gerekmiyor. Rootu kim çıkardı ki?
Mavi tik ?mavi tik olayı buna gelmedi sanırım