ismail
Üye
varmavi tik olayı buna gelmedi sanırım
varmavi tik olayı buna gelmedi sanırım
Senn son gorulmen gidiyo olmasi lazim tema koyduysan temadan kaynaklanigor olabilir.Bende 6. 32c yüklü.. Hide online seçince herkesin son görülmesi kayboluyor
detaylı olarak anlatabilirmisiniz hocam aşama aşama en ince detayına kadar size zahmet olacakOle degil orjinal whatsappi tel dogrulamasi yapip ana ekrana gelince kaldircaksin onceden olsa bile kabul etmiyor...
Google playden yuklediyin whatsabi varsa kaldir sora tekrar yukle tel dogrulamasini yapip sohbet kismina geldiginde tkrar kaldir burdan plus olanini yukle tel dogrulamasi yap hallolmasi lazim.detaylı olarak anlatabilirmisiniz hocam aşama aşama en ince detayına kadar size zahmet olacak
ben nasıl yapıyorum;
whatsappı kuruyorum doğruluyorum mesajlaşıyorum whatsappı uygulama yöneticisinden tamamen kaldırıp apkyi kuruyorum telefonum rootsuz
hocam dediğiniz gibi whatsappı kurdum sildim doğrulama v.s yaptım sohbet geldi mesajlaşabiliyorum tekrar kaldırdım plusu yüklediğimde orjinal olmadığını söylüyor doğrulama yapmıyor sorun burda kaç sürüm denedim sorun aynıGoogle playden yuklediyin whatsabi varsa kaldir sora tekrar yukle tel dogrulamasini yapip sohbet kismina geldiginde tkrar kaldir burdan plus olanini yukle tel dogrulamasi yap hallolmasi lazim.
Ayarlarda guvenlik gel bilinmeyen kaynaara ixin ver de oyle birsey olucak sonra yukle burdakiniHocam ben 4.4.2 anroid galaxy s4 kullanıyorum normal whatsappta fotoğraf gönderme v.s sorunu oluyordu bunu kurayım dedim öncekini kaldırdım whatsapp plusu indiriyorum kuruyorum sms doğrulamasını geçemiyor kaç sürüm denediysem çözülmedi, sizin verdiğiniz linktede kurduğumda sahte olduğunu söylüyor ve google playe yönlendiriyor.
hocam telefonda ekran görüntüsü almayı bilmiyorumda aşağıdaki resime benzer fakat orada diyorki google playden orjinal whatsappı yükleyin.Ekran fotosu atarmisin sana zahmet dedigi bolumun ?
orayı açıyorum hocam zaten orayı açmadan programı yükleyemiyoruz.Ayarlarda guvenlik gel bilinmeyen kaynaara ixin ver de oyle birsey olucak sonra yukle burdakini
E kardesim tamm google playdeki whatsappi yukliycen tel dogrulamasi yapip kaldircan sora burdakini yuklicen.hocam telefonda ekran görüntüsü almayı bilmiyorumda aşağıdaki resime benzer fakat orada diyorki google playden orjinal whatsappı yükleyin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
orayı açıyorum hocam zaten orayı açmadan programı yükleyemiyoruz.
hocam bende aynı şeyi yapıyorum zaten yine hata veriyor.E kardesim tamm google playdeki whatsappi yukliycen tel dogrulamasi yapip kaldircan sora burdakini yuklicen.
O orjinal whatspapu yuklyin demesi sorunun cozumu bu baska yolu yok sende baska sorun var demekki.hocam bende aynı şeyi yapıyorum zaten yine hata veriyor.