Ben yüklemiyorum valla şarjı deli gibi gider şimdiaynen benim de yeni geldi, gereksiz uygulama yüklemeyeceğim dedim ama duramadım yüklüyorum hala
kağıtta kalibrasyonları yapıldı yazıyor.
Abi adamlar yayınlamıyor benim de sabrım kalmadı ne yapalımEvet temmuzun ilk haftası da geçti hala yok...
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

5 Temmuz'da bir İtalyan sitesin de aşağıya linkini verdiğim haber yayınlanmış. Güya whatsapp beta testırının söylediğine göre mağazadaki whatsapp beta uygulaması kaldırılmış. Birkaç gün içinde final sürümü yayınlanabilir deniyormuş. İtalyancası olan biri tercüme edebilir
Sayfayı google translate'de çevirince bu söylediğim anlam çıkıyor ama google'a güven olmaz 
Abi doğrudur ne diyeyimGökhan nerelerdesin Gökhan5 Temmuz'da bir İtalyan sitesin de aşağıya linkini verdiğim haber yayınlanmış. Güya whatsapp beta testırının söylediğine göre mağazadaki whatsapp beta uygulaması kaldırılmış. Birkaç gün içinde final sürümü yayınlanabilir deniyormuş. İtalyancası olan biri tercüme edebilir
Sayfayı google translate'de çevirince bu söylediğim anlam çıkıyor ama google'a güven olmaz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resmi açıklama yok hiçbir yerde. Adamların ne yaptığı belli değil, kullanıcılar çıldırmak üzere. Microsoft bu geliştiriciler yüzünden çok kullanıcı kaybediyor eminim. Üstlerine gitmeleri lazım biraz.Ben bugün telefonu sıfırlayıp hazırladım ve yarın sabah servise veriyorum bu arada 5800'ıma geri döndüm
Abi doğrudur ne diyeyimresmi açıklama yok hiçbir yerde. Adamların ne yaptığı belli değil, kullanıcılar çıldırmak üzere. Microsoft bu geliştiriciler yüzünden çok kullanıcı kaybediyor eminim. Üstlerine gitmeleri lazım biraz.
Meraktan whatsapp kurdum, gayet düzgün çalışıyor yahu
Bildirim geldiğin de hem ses çıkartıyor hem titriyor telefon hem de ortadaki tuşun ışığı yanıp sönüyor. Çok güzel olmuş
Yalnız klavye de mesaj yazmak ölüm 
Ben yıllarca bu cihazı nasıl kullanmışım yahu 
Aynen symbian da çok iyi çalışıyor her şey anlık.. keşke bizim sistemde de öyle olsa. Umarım güncellenir bugün yarınBen bugün telefonu sıfırlayıp hazırladım ve yarın sabah servise veriyorum bu arada 5800'ıma geri döndümMeraktan whatsapp kurdum, gayet düzgün çalışıyor yahu
Bildirim geldiğin de hem ses çıkartıyor hem titriyor telefon hem de ortadaki tuşun ışığı yanıp sönüyor. Çok güzel olmuş
Yalnız klavye de mesaj yazmak ölüm
Ben yıllarca bu cihazı nasıl kullanmışım yahu
![]()
İnşallah kardeşim inşallah
Aynen symbian da çok iyi çalışıyor her şey anlık.. keşke bizim sistemde de öyle olsa. Umarım güncellenir bugün yarın

Tüm kullanıcılar sorun yaşıyor bizde, ve diğer uygulamalarda sorun olmuyormuş bildirim (mesela viber). Bu bildirimler microsoft un sunucusuyla alakalıymış diye bişey okumuştum öyleyse de microsoft düzeltsin. Sorun kimdeyse o düzeltsin arkadaş kullanıcılar deli gibi isyanda girin bi yorumlara bakın yıldızları düştü uygulamanıngerçekten çok ilginç ama sorun whatsappda olmayabilir. benim 3gs in push bildirimleri sorunluydu ve hala sorunlu microsoftun bi güncelleme yapması gerekebilir.