Geleceği yok ama insan bekliyor işte ...

Ses sorununu yazan phantomdll, cevabı veren yönetici de benimtrollük yapıyoruz. Admini ekledim konuştuk biraz ortak oldum sayfaya. Siz de gelin beklerim.
hadi ya oraya lumia sayfası açıpta i5 önerildiğinide ilk defa gördüm diyen de benimbenimde admin olduğum bi safya var facede orayada beklerim
![]()
Bence tekel yapalım birsürü sayfa olmasın.hadi ya oraya lumia sayfası açıpta i5 önerildiğinide ilk defa gördüm diyen de benimbenimde admin olduğum bi safya var facede orayada beklerim
![]()
Facebook tan anlaşırız.
Bence tekel yapalım birsürü sayfa olmasın.Facebook tan anlaşırız.
hatta biara reklamını yaptımda bilmeden ban yedim 1 hafta 
Sizi kalpten götürmek için yapıyorumo değil konu ha bir güncellenince ben de güncelleme geliyor sanıyorum. Bence güncelleme gelene kadar sessiz bekleyişimize devam edelim.Güncelleme gelince zaten ...
![]()
ben de mağaza güncellemeri üste çıkınca yerimden zıplıyorum, lütfen o başlıkta muhabbet etmeyelim kalp var bende.
Sizi kalpten götürmek için yapıyorumben de mağaza güncellemeri üste çıkınca yerimden zıplıyorum, lütfen o başlıkta muhabbet etmeyelim kalp var bende.

dur bide ben hortlatayım konuyu![]()

Neyse dostum güncelleme gelene kadar dinlenelim, muhabbet dönünce kilit yiyoruz sonra 
Abi o yasak değildir ama biz kaptırınca sapıtıyoruz birazAslında tamda burada merak ediyorum, kendi konusu üzerinde hafif şekerlemeli bir muhabbet forum okuyucularını çekmez mi neden yasak kabul ediliyor?