Whatsapp güncellemesi hakkında haberler

Sponsorlu Bağlantılar

bahtiyad

bahtiyad

Üye
2 saatte bir guncelleme geldi diye kontrol etmekten gına geldi.offffff :((

alical33

alical33

Üye
Geleceği yok ama insan bekliyor işte ...

hayırlısı be gülüm :pro:

- - - Eklendi - - -

Ses sorununu yazan phantomdll, cevabı veren yönetici de benim :ehe trollük yapıyoruz. Admini ekledim konuştuk biraz ortak oldum sayfaya. Siz de gelin beklerim.

hadi ya oraya lumia sayfası açıpta i5 önerildiğinide ilk defa gördüm diyen de benim :D benimde admin olduğum bi safya var facede orayada beklerim :D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya oraya lumia sayfası açıpta i5 önerildiğinide ilk defa gördüm diyen de benim :D benimde admin olduğum bi safya var facede orayada beklerim :D
Bence tekel yapalım birsürü sayfa olmasın. :D Facebook tan anlaşırız.

alical33

alical33

Üye

Bence tekel yapalım birsürü sayfa olmasın. :D Facebook tan anlaşırız.

bizim sayfanın kurucusu farklı net sitemizde var :D hatta biara reklamını yaptımda bilmeden ban yedim 1 hafta :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hadi Bakalım :)

evarietyw

evarietyw

Üye
Gelmez bu güncelleme beklemeyelim bence :)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Sanırsam güncelleme yalan oldu arkadaşlar :D

pirenuri

pirenuri

Üye
o değil konu ha bir güncellenince ben de güncelleme geliyor sanıyorum. Bence güncelleme gelene kadar sessiz bekleyişimize devam edelim.:aman2: Güncelleme gelince zaten ... :disko:

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
o değil konu ha bir güncellenince ben de güncelleme geliyor sanıyorum. Bence güncelleme gelene kadar sessiz bekleyişimize devam edelim.:aman2: Güncelleme gelince zaten ... :disko:
Sizi kalpten götürmek için yapıyorum :kop: ben de mağaza güncellemeri üste çıkınca yerimden zıplıyorum, lütfen o başlıkta muhabbet etmeyelim kalp var bende.

alical33

alical33

Üye

Sizi kalpten götürmek için yapıyorum :kop: ben de mağaza güncellemeri üste çıkınca yerimden zıplıyorum, lütfen o başlıkta muhabbet etmeyelim kalp var bende.

dur bide ben hortlatayım konuyu :kop2:

alical33

alical33

Üye
savaş mı istiyorsun kamooonnn :sopa:
neyse tadında bırakalım :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aslında tamda burada merak ediyorum, kendi konusu üzerinde hafif şekerlemeli bir muhabbet forum okuyucularını çekmez mi neden yasak kabul ediliyor?

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Aslında tamda burada merak ediyorum, kendi konusu üzerinde hafif şekerlemeli bir muhabbet forum okuyucularını çekmez mi neden yasak kabul ediliyor?
Abi o yasak değildir ama biz kaptırınca sapıtıyoruz biraz :D

- - - Eklendi - - -

Yahu tam diyorum uygulamada sorun yok aslında, gayet akıyor bildirimler tam zamanında. Herhalde hissediyor beni, saçma sapanlar sorunlar vermeye başlıyor :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
biran önce gelmeli

Dtn

Üye
Ne sorunlar var ki whatsapp'ta? Ben öyle acil güncelleme gerektiren bi durum görmedim, arada geç gösteriyor gelen mesajları ama nadir o da.bi de video gönderilmiyor sanırım.başka ne sorun var?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Video gönderilememe sorunuda sadece telefonda kayıtlı videoları göndermiyor. Whatsupp içinden video çekersen gönderiyor. Ayrıca dışardan gelen videoları kaydetmiyor.

dedereis123

dedereis123

Üye
Artık gelsin valla gelmicekse birşey desinler ya ....

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mustafa'nın sesi soluğu çıkmıyor. Adamıda kızdırdılar.
#direnmustafa

Maxicep wp8 ailesi arkanda.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp support'ı e-posta yağmuruna tutuyorum arkadaşlar her şey sizin için.

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: kursat99

Üst Alt