bulutsuzgece
Üye
Weather Flow artık Türkçe!
Windows Phone mağazasında Prognoza ile birlikte en iyi görsel efektlere sahip hava durumu uygulamalarından biri olan Weather Flow artık Türkçe!
Aslında uygulamanın çevirisini 2013 yılı Nisan ayında yapmıştım.
Yani 1 yıldan fazla bir zaman geçti.
Ancak yaptığım çeviriyi alan ve ekibe iletecek olan bayan Weather Flow ekibinden ayrıldığı için ellerine hiç ulaşmamış. Zaten o dönemden beri de uygulamaya herhangi bir güncelleme gelmemişti.
Taa ki geçtiğimiz aya kadar.
Geçtiğimiz ay uygulamaya yeni görsel öğelerle birlikte yeni birkaç dil desteği ekleyen bir güncelleme geldi. Aralarında Türkçe'nin olmaması beni çok kızdırmıştı.
Zehir zemberek bir e-mail gönderdim.
Sonra geri dönüş yaptılar, özür dilediler. Çevirinin ellerine ulaşmadığını, o bayanın ekipten ayrıldığını söylediler.
Eğer hala duruyorsa o çevirdiğim dosyayı tekrar göndermemi istediler.
Allah'tan mailimde, giden kutusundaki maillerin arasında duruyormuş, bulup gönderdim.
Hemen işleme alıp uygulamaya entegre etmişler.
Ve bugün beklenen güncelleme geldi.
Prognoza'dan çok daha öncesinden beri mağazada olduğu için kullanan arkadaşlar uygulamanın güzelliğini bilirler. Bilmeyenler de deneyip görebilirler.
Görseller ve efektler gerçekten olağanüstü.
Zaten uzun süredir Türk kullanıcılardan sırf Türkçe olmadığı için tepki ve eleştiri alıyordu.
Şimdi adam akıllı kullanılabilir.
Uygulamayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
v1.7'deki yenilikler:
- Windows Phone 8.1 için şeffaf canlı kareler
- Türkçe dil desteği
- Hata düzeltmeleri
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone mağazasında Prognoza ile birlikte en iyi görsel efektlere sahip hava durumu uygulamalarından biri olan Weather Flow artık Türkçe!
Aslında uygulamanın çevirisini 2013 yılı Nisan ayında yapmıştım.
Yani 1 yıldan fazla bir zaman geçti.
Ancak yaptığım çeviriyi alan ve ekibe iletecek olan bayan Weather Flow ekibinden ayrıldığı için ellerine hiç ulaşmamış. Zaten o dönemden beri de uygulamaya herhangi bir güncelleme gelmemişti.
Taa ki geçtiğimiz aya kadar.
Geçtiğimiz ay uygulamaya yeni görsel öğelerle birlikte yeni birkaç dil desteği ekleyen bir güncelleme geldi. Aralarında Türkçe'nin olmaması beni çok kızdırmıştı.
Zehir zemberek bir e-mail gönderdim.
Sonra geri dönüş yaptılar, özür dilediler. Çevirinin ellerine ulaşmadığını, o bayanın ekipten ayrıldığını söylediler.
Eğer hala duruyorsa o çevirdiğim dosyayı tekrar göndermemi istediler.
Allah'tan mailimde, giden kutusundaki maillerin arasında duruyormuş, bulup gönderdim.
Hemen işleme alıp uygulamaya entegre etmişler.
Ve bugün beklenen güncelleme geldi.
Prognoza'dan çok daha öncesinden beri mağazada olduğu için kullanan arkadaşlar uygulamanın güzelliğini bilirler. Bilmeyenler de deneyip görebilirler.
Görseller ve efektler gerçekten olağanüstü.
Zaten uzun süredir Türk kullanıcılardan sırf Türkçe olmadığı için tepki ve eleştiri alıyordu.
Şimdi adam akıllı kullanılabilir.
Uygulamayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v1.7'deki yenilikler:
- Windows Phone 8.1 için şeffaf canlı kareler
- Türkçe dil desteği
- Hata düzeltmeleri
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Yine başarılı bir çalışma.
. Markette yaptığın işlerin hakkı ödenmez