Son güncellemeden sonra mesaj gönderme sırasında ara ara hata verip uygulamadan atıyor
Var mı bu sorunu başka yaşayan ?

O zaman sanırım internet trafiği yoğun olduğunda oluyor tam emin değilim amaBen hiçbir sorunla karşılaşmadım henüz.![]()

O zaman sanırım internet trafiği yoğun olduğunda oluyor tam emin değilim ama![]()

Bir kaç güne kadar çözülür diye umuyoruz. Gerçi bu haliyle de tarayıcı tapatalk gibi hızlı oldu.Haydaaaaaa bari uzun sürmese

masaüstü modunda girince sorun olmuyor dün bende mobilden girmeye çalıştım üye girişi yapamadım masaüstü modunda herşeye sorunsuz girebiliyorsunuz@papakudioflu
Hocam kızmayın ama mobilden foruma girmeyelim diye mi bu kadar abartılı reklam koyuyorsunuz
Reklamı kapatamıyorum doğal olarak forumda da dolaşamıyorum buna bir çözüm bulunmalı![]()
@papakudioflu
Hocam kızmayın ama mobilden foruma girmeyelim diye mi bu kadar abartılı reklam koyuyorsunuz
Reklamı kapatamıyorum doğal olarak forumda da dolaşamıyorum buna bir çözüm bulunmalı![]()
Bir kaç güne kadar çözülür diye umuyoruz. Gerçi bu haliyle de tarayıcı tapatalk gibi hızlı oldu.![]()
Bizim yapacağımız bir şey yok. Sorun tapatalkın kullandığı sistem kaynakları ile ilgili. Tapatalk erişimini açtığımızda sitede çok daha farklı sorunlar oluşmaya başlıyor. O yüzden bizim gibi belki de binlerce site tapatalk erişimini engellemiş durumda.Hocam daha çok var mı açılmasına ?