Haber Başarılı Tapatalk İstemcisi "mTalk" Mağazada! (Artık Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Son güncellemeden sonra mesaj gönderme sırasında ara ara hata verip uygulamadan atıyor
Var mı bu sorunu başka yaşayan ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 da kullanırken giriş yapıyorum kullancı adı + şifre giriyorum yanlış diyor.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
O zaman sanırım internet trafiği yoğun olduğunda oluyor tam emin değilim ama :)

Af edersin, şimdi gireyim dedim nedense çıkış hatası veriyor ve bilgilerimi girdiğim halde yanlış diyor. :hmmm
Sanırım son güncellemeden sonra girmemiştim, bu sorun da son güncellemeden kaynaklı. Umarım en kısa sürede düzeltirler.

skynet

Üye
Bu hesaba girmeme olayı bende de başladı ama nedense sadece maxicepte oluyor :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yaşadığınız sorun uygulama ile alakalı değil. Bir süre için siteye tapatalk erişimini kapattık. Tapatalk, kullandığı sistem kaynakları nedeni ile önemli sorunlara yol açıyor. Bu sorunlar tapatalk tarafından düzeltilince erişime yeniden izin verilecek.

skynet

Üye
Haydaaaaaa bari uzun sürmese

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
@papakudioflu
Hocam kızmayın ama mobilden foruma girmeyelim diye mi bu kadar abartılı reklam koyuyorsunuz o_O

Reklamı kapatamıyorum doğal olarak forumda da dolaşamıyorum buna bir çözüm bulunmalı :kotu:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve serinaga
4MaGuS

4MaGuS

Üye
@papakudioflu
Hocam kızmayın ama mobilden foruma girmeyelim diye mi bu kadar abartılı reklam koyuyorsunuz o_O

Reklamı kapatamıyorum doğal olarak forumda da dolaşamıyorum buna bir çözüm bulunmalı :kotu:
masaüstü modunda girince sorun olmuyor dün bende mobilden girmeye çalıştım üye girişi yapamadım masaüstü modunda herşeye sorunsuz girebiliyorsunuz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@papakudioflu

Opera mini temasını kullanın bence. Reklamlardan illalah çekmemek için en güzel yol bu şimdilik.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hocam daha çok var mı açılmasına ?
Bizim yapacağımız bir şey yok. Sorun tapatalkın kullandığı sistem kaynakları ile ilgili. Tapatalk erişimini açtığımızda sitede çok daha farklı sorunlar oluşmaya başlıyor. O yüzden bizim gibi belki de binlerce site tapatalk erişimini engellemiş durumda.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Keşke Maxicep uygulaması yeniden yapılsa :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve BLasTeaR
serinaga

serinaga

Üye
Anlaşılan MTalk tarih oldu Maxicep için, hiç açılmayacak gibi duruyor, ben siliyorum telefondan ve tarayıcıyı mini opera moduna çekiyorum, diğer türlü reklamlardan konuları okuyamıyorum ...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye
Bir mesajı alıntı ile cevaplamak istediğimde uygulamadan atıyor

Üst Alt