serinaga
Üye
Mesela beni alıntıladığında Tapatalk hemen bildirdi. Ama bu uygulama bildirmedi.
O halde geliştirici az biraz daha uğraşırsa harika bir şey olur.
mTalk'tan Lumia 1520 ile gönderildi
Mesela beni alıntıladığında Tapatalk hemen bildirdi. Ama bu uygulama bildirmedi.
Çoğu uygulama böyle. Örneğin 6tag. Windows Phone ilgili bir durum.Ayarlarda 30 dk. olarak sabitlemiş, anlık seçenekte sunulursa, o zaman olur galiba ...
(çözemedi)O halde sorunu yine Microsoft çözecek ...
Eskiden öyleydi. Hatırlar mısınız bilmem kutucuklar bile 30 dakikada güncellenirdiO halde sorunu yine Microsoft çözecek ...
Sorun çoktan çözüldü zaten. WhatsApp, Tapatalk ve çoğu uygulamada sorun yok. API kaynaklı galiba. Bilenler cevap verebilir 
Eskiden öyleydi. Hatırlar mısınız bilmem kutucuklar bile 30 dakikada güncellenirdiSorun çoktan çözüldü zaten. WhatsApp, Tapatalk ve çoğu uygulamada sorun yok. API kaynaklı galiba. Bilenler cevap verebilir
![]()

O halde sorunu yine Microsoft çözecek ...
Anlık bildirim olayı diğer tüm uygulamalarda varken bu uygulamada yoksa sorun Microsoft'un değil geliştiricinin sorunudur. Fakat bilmediğiniz nokta anlık bildirimler için uygulama yapımcısının ücretli bir servis hizmetini uygulamaya eklenmesi gerektiğidir. Microsoft Azure bunlardan biridir mesela.(çözemedi)
Anlık bildirim olayı diğer tüm uygulamalarda varken bu uygulamada yoksa sorun Microsoft'un değil geliştiricinin sorunudur. Fakat bilmediğiniz nokta anlık bildirimler için uygulama yapımcısının ücretli bir servis hizmetini uygulamaya eklenmesi gerektiğidir. Microsoft Azure bunlardan biridir mesela.
Hem para vermek istemiyor hem de dürüstçe uygulamayı ücretsiz yapmış. Kimi kurnazlar böyle uygulamaları hak etmediği halde ücretli yapıyor.Çok doğru, demek ki geliştirici para vermek istemiyor ...
arkadaşlar mağazadan derecelendirme kısmına bakıyorum 1 kişi puan vermiş oda benim sadece lütfen uygulamalardan beğendiniz veya beğenmediğiniz uygulamaların tümüne puan vererek isteklerinizi belirtin

Bölge ayarlarından olabilir. Eğer bölge Türkiye iken değerlendirme yaparsanız o değerlendirme sadece Türkiye mağazasında görünür.Benim ve Ali Kemal'in yaptığı değerlendirme kaybolmuş, enteresan![]()
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ve nihayet Türkçe![]()

Herkeste açılmıyor, uygulama ile ilgili bir sorun. Bir sonraki güncellemede düzelteceklerdir umarım.Youtube videoları açılmıyor bende sorun mu var ?
8.1 için çıkmayacak mı ?