Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Accu weatherdan şaşmamak lazım :D

dakamon

dakamon

Üye
Prognozanın yapımcısından yeni çalışmalar.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Prognozanın yapımcısından yeni çalışmalar.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Geliştirici uygulamaya not düşmüş.
Açtığınızda göreceksiniz, "yararlandığımız kaynakta yaşanan sorundan dolayı bir süre doğru göstermeyebilir" demiş.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Efektler falan imrendiriyor ama şimdi. Bi kısa süreli kampanya yapsa ya. Yok ya epey emek harcıyor elemanlar para verip alsam daha bi güzel olur. :)

dakamon

dakamon

Üye
Ben özellikle animasyonları bekliyorum hava durumundaki :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
O rüzgar pusulası şimdide var diğerini anlamadım ayarlardan giriyor gerçekçi vs var ama

kamil5028347

kamil5028347

Üye

Uygulama mağazada alındı olarak gözüküyor ama yüklenmiyor

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar uygulamanın yapımcısıyla akşam konuştum dedim telefonu formatladım ve prognoza tekrar bedava sürüm oldu dedim. Bununla ilgili adam bize biraz sitem etti biraz da MS ye :) Adam gerçekten iyi bir adam özellikle bize bedava kod vermişti. Dediklerinin Türkçesi bunlar. @bulutsuzgece çevirdi sağolsun.

Biliyorum arkadaşım, halledeceğim. Bunların hepsi şirket yüzünden. Bugün onlarla konuştum. Ayrıca deneme süresi bittiğinde kaldırıp tekrar kurarak yeniden fu ll kullanabilirsin, ben yeniden kupon kodlarını çalıştırana kadar.

Ayrıca gördüğüm kadarıyla Türkiyeden bazı kullanıcılar para iadesi talep ettiler ve Microsoft onlara paralarını geri ödedi.

Yeni kupon kodlarıyla yeni bir sistem oluşturacağız ve sana bir kupon kodu vereceğim, daima ücretsiz kullanabileceksin.

Ancak diğer tüm kullanıcılar, öncelikle Prognoza'ya 5 yıldız vermek ve #prognozaTR'yi eklemek zorunda kalacaklar, onlara da geçerli birer kod göndereceğim. Mevcut sistem yüzünden Prognozanın değerlendirme puanı düştü ve Türkiye'den kimse uygulamayı satın almıyor.

Kullanıcılara, kupon kodlarını yeniden aktif ettiğimizde birer kupon kodu vereceğimizi iletebilirsin.

Ancak öncelikle bırakalım şirket görevini yapsın ve kupon kodu sistemini yeniden aktif hale getirsin. Bu birkaç gün alabilir.
Bi zahmet mağazadan 5 yıldız verin uygulamaya arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ücretli satın aldığım için hiç sorun yok. Böyle geliştiricilerin uygulamalarına para verilir :)

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
dakamon

dakamon

Üye
Ücretli satın aldığım için hiç sorun yok. Böyle geliştiricilerin uygulamalarına para verilir :)
valla bende ücretli alıcam galiba. Adam çok uğraşıyor. Bide win10 da gelse win11 de gelse bu adam bu uygulamayı geliştirir.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar şu güncel hava durumu hep yanlış şuan lapa lapa kar yağıyor her yeri kapadı bir kaç dakikada ama uyarı olarak orta şiddette yağmur diyor ne zaman düzelecek

dakamon

dakamon

Üye
Bende de o sorun var yapımcısıyla konuştum oda farkında sorunun hava durumunu aldığı servisin hatasından dolayı olduğu. Hava durumu bilgisini sağlayan site yeniden dizayn mı ne ediliyormuş o yüzden bu hatalar varmış düzeltilmesini bekliyorum diyor. Ama böyle giderse olmaz ayıp etmiş olur kullanıcılara. Para verip alanda var sonuçta. Özgür abi bi kulağını çeksin. :D accuaweather dan alsın bari bilgiyi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Bide şöyle bir şey diyim sadece karlı havada bulutlu gosteriyormuş karlı gosterse uygulamada kar yağma animasyonunu gorebilecektik. :) malesef bu hata yüzünden göremiyoruz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende de o sorun var yapımcısıyla konuştum oda farkında sorunun hava durumunu aldığı servisin hatasından dolayı olduğu. Hava durumu bilgisini sağlayan site yeniden dizayn mı ne ediliyormuş o yüzden bu hatalar varmış düzeltilmesini bekliyorum diyor. Ama böyle giderse olmaz ayıp etmiş olur kullanıcılara. Para verip alanda var sonuçta. Özgür abi bi kulağını çeksin. :D accuaweather dan alsın bari bilgiyi.

Tabi ayıptır haklısın ben para verdim gerçi atla deve değil sonuçta ama paranın karşılığı olmalı düzgün bir yerden alsın accuaweather olur dediğin gibi yada Windows da foreca mıydı bende masa üstünde açık inan an be an neyse o var

• Beğen
Tepkiler: dakamon
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bide şöyle bir şey diyim sadece karlı havada bulutlu gosteriyormuş karlı gosterse uygulamada kar yağma animasyonunu gorebilecektik. :) malesef bu hata yüzünden göremiyoruz

Animasyondan vazgeçtim doğru versin yeter symbian da vardı N8 de hayran kaldım saati saatine doğruydu hangi şirket uygulamadan alıyorlarsa süperdi

Secret Light

Secret Light

Üye
Ya bendede alındı diyor ama hep soyle bi hata alıyorum "meraklı beyinler bu hatayı beğenebilir" gibi bi hatayla karşılaşıyorum microsoft hesabım sekronize herşey tam ama hatayı alıyorum surekli
Ya bendede alındı diyor ama hep soyle bi hata alıyorum "meraklı beyinler bu hatayı beğenebilir" gibi bi hatayla karşılaşıyorum microsoft hesabım sekronize herşey tam ama hatayı alıyorum surekli

dakamon

dakamon

Üye
Bi kaç kez dene bir süre bekle o bendede oluyordu sonra gidiyordu.

skynet

Üye
Eğer daha önce ücretsiz iken yüklediyseniz lisanslar gitti o yüzden o hatayı veriyor :)
Link:

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ben bedava kullanıyorum çook önceden almıştım fakat berbat bi uygulama berbat olan yeri tahminleri işini yapması grrekn tek yerde tahminler en iyi hava appsi yahoo nunkı keşke o gelsede yuklesem bugün yağmurlu gosterıor havada güneşli yarın karlı dıor bide mahalleyide soyluor güzelde onuda here dan alıor heralde

Üst Alt