deneme tasarımı biraz farklı değil mi size güzel mi geldi bu
Lumia 920 ile gönderildi
resim açma hatta indirme hatta upload etme var direk, video izleme var ancak durdurma ve ileri sarma var sadece kalite ayarı falan yok oda eklense güzel olur, yan çevirince windows 10 mobile desteği var solda ana başlıklar yanda konu içi bakış var, mesajlarda gülücük vb. ifadeler göremedim ben sadece basit şekilde gösteriyor onun dışında incelemeye devam edeceğim
Yönetici işlemleri olmadıktan sonra pek işime yaramaz
Surface Phone Pro ile Gönderildi

Ne kadar da hızlı çalışıyor arkadaş , tapatalkin senelerdir yarım yamalak yaptığı işi bir güncellemeyle halletti.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ve nihayet Türkçe![]()
"Favoriler diye bir kısım olursa iyi olur" diye söylemiştim geliştiriciye.birde forum içinde istenilen konuları favoriye alıp kısayoldan direk giriş yapsak veya ana sayfa seçebilsek çünkü bildirimler kısmına girdiğimizde sol kısımdan tekrar illaki windows phone genel kısmına girmek gerekiyor biraz uğraştırıyor açıkçası

Anlık bildirim de eklese başka bir şey istemem"Favoriler diye bir kısım olursa iyi olur" diye söylemiştim geliştiriciye.
O da yapılacaklar listesine eklediğini söylemişti.
Ileride gelebilir.
Yine de tekrar hatırlatacağım.![]()

Anlık bildirim de eklese başka bir şey istemem![]()
Mesela beni alıntıladığında Tapatalk hemen bildirdi. Ama bu uygulama bildirmedi.Senin yazı anında bildirim olarak göründü, acaba konu içinde olduğum için mi ?
mTalk'tan gönderildi