<div class='quotetop'>(ukalaboy @ Mar 22 2006, 05:45 AM) [post=302457]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya bende istiyorum Byunknown Bide Can yazsın
[/b][/quote]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
<div class='quotetop'>(Mobster @ Mar 26 2006, 07:07 PM) [post=304770]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
abi imzaya yada avatara koycağım küçük bir Logo olurmu OnLine yazan???
[/b][/quote]
Arkadaşım senden bi istegim olcak ama yaparsan sevinirim benim radyo bitane kız arkadaşım var ona arkaplan yapamıyoruz sen bize yardımcı olurmusun Dj Fıstık olucak yaparsan cok sevinirim.....
<div class='quotetop'>(ukalaboy @ Apr 22 2006, 01:39 PM) [post=320512]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşım senden bi istegim olcak ama yaparsan sevinirim benim radyo bitane kız arkadaşım var ona arkaplan yapamıyoruz sen bize yardımcı olurmusun Dj Fıstık olucak yaparsan cok sevinirim.....
[/b][/quote]
eklememi istediğin bi resim yada bi yazı türü varmı ?yaparım tabi
<div class='quotetop'>(ukalaboy @ Apr 22 2006, 01:39 PM) [post=320512]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
özelden hallettik
<div class='quotetop'>(Byunknown @ Apr 22 2006, 06:12 PM) [post=320621]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Selam bende istiyorummm.... Dj Joker
[/b][/quote]
en yakın zamanda
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** @ Apr 22 2006, 08:10 PM) [post=320684]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dostum şöle CafCaflı bi ***BlackrosE*** yzan bi tane yapabilirsen sevinirim!!
[/b][/quote]
tobe contuned...