Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

atabey444

Üye
100 mb internet ayda 5 tl diyor türksel hemde ilk 3 ay :D:D:D:D:D

ilo53

ilo53

Üye
100mb bana 3gün yeter.Birde evde sınırsız internet var.8den sonra cepten giriyorum günde 50mb gidiyor.

DiscoveryX

Üye
Bu cepnet ilk çıktığı sıralar devamlı 26kb/sn ile kullanılabiliyordu. Sonra 15kb/sn düşürdüler. Neyse bu da yeter dedim ve kullanmaya devam ettim. Amaaaaaaa bugün çüş artık diyorum. Sabahtan bu yana 4 bilemedin 5 kb/sn hız var. 1990 yılların dial-up internetine geri döndük. Parasızlığın gözü kör olsun be.... Atsamda tutsamda başka çarede yok..Kullanmaya devam.

greenmile

greenmile

Üye
şahsen ben ortalama 121 kb/sn ile takılıyorum evdeki neti aratmıyor bana

lgkg300

lgkg300

Üye
şahsen ben ortalama 121 kb/sn ile takılıyorum evdeki neti aratmıyor bana

Güzel kardeşim bu hızı vodafone ile mi yaşıyorsun yoksa ttnet ile mi? yoksa bizimle kaytan mı geçersin :D
yahu hız sabit 20 kb/sn üstüne çıkmıyor sende uçmuş be kardeşim :D
varsa bir trip söyle bizde tatbik edelim ;)

Larock

Larock

Üye

Güzel kardeşim bu hızı vodafone ile mi yaşıyorsun yoksa ttnet ile mi? yoksa bizimle kaytan mı geçersin :D
yahu hız sabit 20 kb/sn üstüne çıkmıyor sende uçmuş be kardeşim :D
varsa bir trip söyle bizde tatbik edelim ;)

sanırım aktardığınız birimler farklı. 121 kilobit/sn demek istemiş arkadaş. sizdeki 20 kilobayt/sn olmalı. o yüzden her ikisi de birbirine yakın değerlerdir:oke:

Hades92

Hades92

Üye
Türkcellin cepnet paketi vodofon kadar iyi degil cünkü vodofonda 1 aylık limitsiz 8tl

akdmli

Üye
arkadaşlar cepneti bir az olsun hızlandırmayı bilen varmı?

DiscoveryX

Üye
arkadaşlar cepneti bir az olsun hızlandırmayı bilen varmı?

Adam barajdan suyu kısıtlamış. Sen muslukla istediğin kadar uğraşsan da suyu artıramazsın. Tek çare ya barajı değiştireceksin( daha ucuz su satanda yok) ya da baraj sahibinden ücret karşılığı vanaları açmasını isteyeceksin.

stainless steel

stainless steel

Üye
yada sondajla su arayacaksın buda wifi oluyor.

NimetGroeneweg

Üye
tesekkurler bilgi icin
arkadaslar dikkat
gunlukte sinir 5mb
Aylık Cepnet paketinde adil kullanım hakkı 100 MB� tır.

--------------- Ekleme ---------------

bu durmda avea aylik 100mb 8tl daha iyi

şimdi bundan anladğımız 100 mb yi 1 ay içinde doldurunca ay bitene kadar 96 kb ile bağlanacaksınız demek oluyor bugün ortalama bir web sitesi 3-5 mb yani ayda 10 web sitesi açtınmı başka hiç bir internet uygulaması kullanmadan kota doldu demektir. Bu insanlar dalga geçiyorlar resmen. :bann:

Larock

Larock

Üye
Adam barajdan suyu kısıtlamış. Sen muslukla istediğin kadar uğraşsan da suyu artıramazsın. Tek çare ya barajı değiştireceksin( daha ucuz su satanda yok) ya da baraj sahibinden ücret karşılığı vanaları açmasını isteyeceksin.

bundan daha iyi bir örnekle açıklanamzdı, tebrikler:oke:

greenmile

greenmile

Üye
kaytan falan geçmiyorum şuanda 100 kb/snden aşağı inmiyor benim hız

ilo53

ilo53

Üye
SALLAMAYIN! Benimde saniyede 16gb indiriyor.Dogru vodafone sana ayrıcalık yapıyor..:kop::kop:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Paketin süresi dolmadan bu hıza ulaşırsın. Paketin hızı doldumu aynı hızda devam etmez. Hızınızın nedeni de bu olsa gerek.

Crixus07

Crixus07

Üye
bnde mı kapatsam su ttnetı aylık net lımıtsız tarıfesı kullanıyorum hız 8mb dıyolar 512 kb den yukarı cıkmadı.kac kere aradım sonuc yok..

DiscoveryX

Üye
Arkadaşlar yeri değil ama ben 5 dakikası 30 kuruş olan tarifeden kullanıyorum.Çoğu zamanda 5 dakikayı geçiyorum ve 60 kuruş oluyor. Bana 4 buçuk veya ayarladığım bir sürede uyarı veren bir symbian programı lazım.
Autohangup diye bir program denedim ama o da çat kapatıyor.
Bilen,gören,duyan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

lgkg300

lgkg300

Üye
Arkadaşlar yeri değil ama ben 5 dakikası 30 kuruş olan tarifeden kullanıyorum.Çoğu zamanda 5 dakikayı geçiyorum ve 60 kuruş oluyor. Bana 4 buçuk veya ayarladığım bir sürede uyarı veren bir symbian programı lazım.
Autohangup diye bir program denedim ama o da çat kapatıyor.
Bilen,gören,duyan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Güzel kardeşim bunun için programa gerek yok ki telefonun arama ayarlarından arama sonrası özet ve arama süresini açık bırak konuşurken ne kadar geçtiğini görürsün hatta her dakikadan sonra bip sesi veriyor.

semihsamsun

Üye
deneyeyim dedim iyi ki günlük almışım hatta 50krş bile yazık oldu. Hiç bir işe yaramaz 97kb düşüyor yazıyor hadi lan 10kb la sürünüyor.

Üst Alt