Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

sarıoklar

Üye
fazla yüklenmeyinnnnnnnnn.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
teli pc ye baglayip internete girmeye yakinda cikar birsey bukadar ucuz ona izin vermzler

internete izin verdiği sürece pc yiengelleyemez merak etmeye gerek yok ama günlük kota getirebilir 100mb gibi aynı 3000 sms olayında olduğu gibi.

lgkg300

lgkg300

Üye
Cepte günlük 5mb aşınca pek bir değişme olmuyor yine aynı hızda devam ediyor gibi yani ciddi bir düşüş yaşanmıyor cep ile girerken fark etmiyorsunuz bile. pc de hız düşmesi görülüyor..

duman6kelimeler

duman6kelimeler

Üye
arkadaşlar anladığımı size aktarayım siz onaylayın.

100MB kullanıma kadar hızlı
100MB' tan sonra yavaş

SINIRSIZ internet aylık 8 TL.

doğru mudur ? sonra girmesin fatura bi tarafıma?

alixkandemir

Üye
Evet aynen öyle

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaşlar anladığımı size aktarayım siz onaylayın.

100MB kullanıma kadar hızlı
100MB' tan sonra yavaş

SINIRSIZ internet aylık 8 TL.

doğru mudur ? sonra girmesin fatura bi tarafıma?

Aynen öyle güzel kardeşim doğrudur... şimdi merak ediyorumda avea kullanıcıları ne düşünüyor çünkü şimdiye kadar en ucuz avea idi internet için ( 100mb 4TL aylık) Şimdi ne düşünüyorlar acaba
:ehe

duman6kelimeler

duman6kelimeler

Üye
vay be...gayet iyi bir tarife olmuş o zaman. herkese hayırlı olsun diyorum. :anlas:

lgkg300

lgkg300

Üye
Açıkçası bu tarifenin uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Ya kota koyacaklar veya fiyatı yükseltecekler. Ama inşaallah en az altı ay böyle devam eder.

Εthnic

Εthnic

Üye
Açıkçası bu tarifenin uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Ya kota koyacaklar veya fiyatı yükseltecekler. Ama inşaallah en az altı ay böyle devam eder.

millet boyle gunde 1gb gibi ucuk kullanimlarla bedava diye vodafonu somurmeye kalkarsa, vodemnette aylik 1 gb ti 48 liraya satan vodafon buna kesinlikle dur diyecektir.. gunde 1 gb gibi fahis kullanimdan kacinmayan arkadaslar bunun bilincinde olmalidir.... sana kesinlikle katiliyorum... bende bu tarifenin sonunu pek iyi gormuyorum...

seronet

seronet

Üye
Hayret verici ilk kez tüketici için avantajlı bi internet bağlantısı, yavaşta olsa :D

atek59

Üye
arkadaşlar bir sorum aolacak benim ben şuan cepnet aylık kullanmaya başladım ve ben telefonu bluetooth ile pc'ye bağlayarak kullanıyorum bu paketleri vodafone vodem ile kullanılıyor mu acaba kullanan varsa yazabilir mi? acaba ben vodafone ön ödemeli vodem almayı düşünüyorum.

karamani44

Üye
bende ttneti iptal ettireceğim harika bir kampanya ttnetin sömürüsünden kurtuluyorum ayda 45 tl den 8 tl ye inecek harika üstelik heryerde kullanabileceğim bence tek sorun telefonun şarjı olacak modem olarak kullanılırsa tez biter düşünüyorum video izleme dışında harika bence her anlamda yeterli bir hizmet ayrıca ucuz ama hızlı olmadığı için devam eder diye düşünüyorum. :heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

admiral23

admiral23

Üye
vodafone in ttnet out:d:
yaw bi mutluyum varya kurtuldum ttnetten.
ama vodafone kısıtlama felan getirirse damdızlak ortada kalacam :aha:

atek59

Üye
vodafone in ttnet out:d:
yaw bi mutluyum varya kurtuldum ttnetten.
ama vodafone kısıtlama felan getirirse damdızlak ortada kalacam :aha:

arkadaşım bi sorum olacak sen vodafone cepneti telefonu pc bağlayıp mı yoksa 3g modem ile kullanıyorsunuz.

harock

harock

Üye
arkadaşlar ben 6670 kullanıyorum şu pc ye bağlama işi nasıl oluyor yapamadım bi türlü :ağlarım:

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaşlar ben 6670 kullanıyorum şu pc ye bağlama işi nasıl oluyor yapamadım bi türlü :ağlarım:
Şöyle yapacaksın
1) bilgisayarına nokia pc suit programını kuruyorsun program forumda var
2) Telefonunu usb veya bt ile pc'ye bağlıyorsun (nokia)
3) ayarlardan vodafone türkiye seçiyorsun
4) internete bağlısın

:bye2:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Şöyle yapacaksın
1) bilgisayarına nokia pc suit programını kuruyorsun program forumda var
2) Telefonunu usb veya bt ile pc'ye bağlıyorsun (nokia)
3) ayarlardan vodafone türkiye seçiyorsun
4) internete bağlısın

:bye2:

Sadece nokiadami oluyor bu pc ye baglama isi

lgkg300

lgkg300

Üye
Evet sadece nokia için. zaten adı üstünde nokia pc suit :ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Evet sadece nokia için. zaten adı üstünde nokia pc suit :ehe

Yapma ya samsung larda falan olmuyormu bu nimetten sadece nokia kullananmi faydalanir:ehe

siteyi cokertiniz be vodfna com'a girilmiyor suan:kop:

Üst Alt