Merhaba. Arkadaşlar haberi zaten ilk çıktığında duydum ve burada da bugün dikkatimi çekti.
Bi kaç noktaya deyinmek istiyorum. (Mümkünse konu sahibi ilk mesaja ekleme yapabilir, veya kendisi bunu belirtse iyi olur kanaatindeyim)
- Bu paketler Kotalı paket değil. Yani mesela Günlük Pakette ilk 5MB kullanım ücreti 50 Kr şeklinde DEĞİL! Sınırsın kullanım.. Fakat tek özellik ilk 5MB boyunca 3G den yararlanabiliyorsunuz, bundan sonra 96Kbps hızında bağlanıyorsunuz.
Şahsen ben bi kaç gün N80 ve N70 telefonumla ayrı ayrı kullandım ve çok memnunum. Çok da mantıklı birşey.
Nasıl?
- Varsayalım ki bluetooth'lu bir cep telefonunuz var, ve bir de laptop unuz var

Alın size sınırsız internet....
Önce bir günlük pakete yukarıda belirtildiği üzere kayıt oluyoruz. Mümkünse gece 00.00 dan sonra yapın ki o gün boyunca kullanabilesiniz

Sonra Nokia PC Suite'den telefonunuza bağlanıyorsunuz. Sonra "İnternete Bağlan" kısmından cep telefonunuzu modem gibi kullanarak
SINIRSIZ internete giriyorsunuz.
ilk 5MB kullanım 3G ile devamı 96Kbps hızında. Ve bence bu bile gayet iyi

50Kuruşa sınırsız günlük internet mesela

Aylık tek tek kullansanız bile 15TL yapar ki bu zamanda 15TL ye bile hiçbir yerde sınırsız internet yok

Şu en benim evimde kullandığım 512Kbps ile Uydunet Sınırsız var 17TL ye

Tabi aylık paket alıp 8TL ye de kapatmak mümkün bunu
Konuyla ilgili bir sorusu olan varsa bilgim dahilinde yardımcı olurum. Burdan takip edemeybilirim, PM atarsanız hemen yardımcı olurum..
Saygılar...
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaslar bu 96kbs ne anlama geliyor saniyede 96kb mi indiriyor yoksa 9kb yemi denkgeliyor.
Bağlantı Hızı: 96Kbps
yani: Kullanabileceğiniz maximum veri aktarımı:
96 / 8 = 12 Kb/sn dir.
Şahsen ben LimeWire'da 13-14 Kb görüyorum

Saygılar