Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
lgkg300

lgkg300

Üye
Bahsettiğiniz skyfire n70 için var mı sitesine baktım androidler ve windows işletimli sistemler için var.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lgkg300

lgkg300

Üye
n70 için yok symbian 3rd os9 lar için var.
Bilgi için sağol; fakat n70 için cepten internet videolarını nasıl izleyeceğiz? herhangi bir program var mı? bolt browser var ama açmıyor benim ki:bilmm

sarıoklar

Üye
evet aynen öyle 8 tl'ye sınırsız internet

yasinnn03

yasinnn03

Üye
Arkadaslar bu 96kbs ne anlama geliyor saniyede 96kb mi indiriyor yoksa 9kb yemi denkgeliyor.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Arkadaslar bu 96kbs ne anlama geliyor saniyede 96kb mi indiriyor yoksa 9kb yemi denkgeliyor.

eskiden internet hizi neydi 250 512KB 1024 2048 Falan 96 baya yavas demek ama kullananlar pek sorun yok diyor

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaşlar benim internet hızlıydı 100mb yide aşmıştım ilk gün bugün 6. Gün ve internet baya yavaşladı sayfa çok geç açılıyo telden girmede sorun yok ama pc den çok yavaşladı 500mb filan kullanmisimdir

sarıoklar

Üye
3g ile bağlanırken hız düştükten sonra edgeye geçin daha hızlı 256 kbps

ilo53

ilo53

Üye
sımdi duzeldı galıba o zaman 3g cekmyordu

Fever_4ever

Fever_4ever

Üye
Birisi yurtdışı gprs kullanımı ayrı ücretlendiriliyor diyor. Ne demek bu????

Birde şunu anlamadım. Ben sadece günlük kullanım yapabilecekmiyim? İllede aylık olması şart mı? Yoksa istediğim gün sms atıp 50 kuruş verip kullanabilirmiyim?

ilo53

ilo53

Üye
evet ıstedıgın gun sms atıon alıyon

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Merhaba. Arkadaşlar haberi zaten ilk çıktığında duydum ve burada da bugün dikkatimi çekti.

Bi kaç noktaya deyinmek istiyorum. (Mümkünse konu sahibi ilk mesaja ekleme yapabilir, veya kendisi bunu belirtse iyi olur kanaatindeyim)

- Bu paketler Kotalı paket değil. Yani mesela Günlük Pakette ilk 5MB kullanım ücreti 50 Kr şeklinde DEĞİL! Sınırsın kullanım.. Fakat tek özellik ilk 5MB boyunca 3G den yararlanabiliyorsunuz, bundan sonra 96Kbps hızında bağlanıyorsunuz.

Şahsen ben bi kaç gün N80 ve N70 telefonumla ayrı ayrı kullandım ve çok memnunum. Çok da mantıklı birşey.
Nasıl?

- Varsayalım ki bluetooth'lu bir cep telefonunuz var, ve bir de laptop unuz var :) Alın size sınırsız internet....

Önce bir günlük pakete yukarıda belirtildiği üzere kayıt oluyoruz. Mümkünse gece 00.00 dan sonra yapın ki o gün boyunca kullanabilesiniz :D Sonra Nokia PC Suite'den telefonunuza bağlanıyorsunuz. Sonra "İnternete Bağlan" kısmından cep telefonunuzu modem gibi kullanarak SINIRSIZ internete giriyorsunuz. ilk 5MB kullanım 3G ile devamı 96Kbps hızında. Ve bence bu bile gayet iyi :) 50Kuruşa sınırsız günlük internet mesela :D Aylık tek tek kullansanız bile 15TL yapar ki bu zamanda 15TL ye bile hiçbir yerde sınırsız internet yok :) Şu en benim evimde kullandığım 512Kbps ile Uydunet Sınırsız var 17TL ye :) Tabi aylık paket alıp 8TL ye de kapatmak mümkün bunu :)

Konuyla ilgili bir sorusu olan varsa bilgim dahilinde yardımcı olurum. Burdan takip edemeybilirim, PM atarsanız hemen yardımcı olurum..

Saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

Bağlantı Hızı: 96Kbps
yani: Kullanabileceğiniz maximum veri aktarımı: 96 / 8 = 12 Kb/sn dir.

Şahsen ben LimeWire'da 13-14 Kb görüyorum :)
Saygılar ;)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
samsunglarida modem olarak tanitabiliyormuyuz acaba ya d900 i var eger mumkunse adsl iptal etircem arkdasima ben yurt disindaym

Fever_4ever

Fever_4ever

Üye
İlçede 3 g yok bu olayı direkt olarak gprs ya da edge üzerinden kullabilirmiyim?

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
İlçede 3 g yok bu olayı direkt olarak gprs ya da edge üzerinden kullabilirmiyim?
EDGE ilede kullanabilrsin tabi illa 3g gerekmez

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende bu teli modem olarak kullanma olayını vodafone bu olayı çıkartmadan öncede zaten avea ya da turkcell ile kullanıyordum hala kullanıyorum ancak bu tarifeyi duyunca hattımı vodafone taşıdım 2 gün sonrada açılacak bende bu tarifeyi kullanıcam tabiki 5800 ile arkadaşım herbişeyi yapıyor çokta memnun bende memnun olacağıma eminim
ayrıca teli modem olarak kullanmak için illakide pc suit kullanmak gerekmez sadec explorerdan yeni bağlantı ekleyin o kadar sorusu olan olursa okuyunca cevaplarım.

necmi25

Üye
Bu paket mütiş oldu. Uygun fiyata internet araken bunu buldum. arkadaşlar 5800 a Joukuspot programını bağlayıp telefonu wireless modeme dönüştürüp bilgisayarınızda da bu interneti kullanabilirsiniz. download maximum 25 kb ama sorf yapmak ve mesajlaşmak için gayet yeterli ayrıca mobil olarak cepte heryerde sınırsız internet keyfi de bambaşka bir güzellik Vodafona teşekkür ederiz

ilo53

ilo53

Üye
arkadaslar bu sarj sorunu 1.30 saatte batarya bıtıyor ne yapmam lazım uzun gıtmesı için

admiral23

admiral23

Üye
:oke:valla cok dehşet olmuş bu olay.ttneti iptal ettim artık vodafone ile baglanıyorum.cebi laptopla eşleştiriyorum bedava sınırsız baglanıyorum.bi arkadaş 12 kb saniye demiş fakat ben hep idmanla 35-40 kb arası hep yüklüyorum
valla ttneti bana iptal ettirdi bu paket işi
helal olsun vodafone ya.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
teli pc ye baglayip internete girmeye yakinda cikar birsey bukadar ucuz ona izin vermzler

Üst Alt