Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
lgkg300

lgkg300

Üye
Yani; diyelim ki aylık 100mb aldım bir ay olmadan 100 mb tükettim sonraki kullanımlarda ek ücet var mı? yine ücretsiz mi?

aryscat

aryscat

Üye
Yani; diyelim ki aylık 100mb aldım bir ay olmadan 100 mb tükettim sonraki kullanımlarda ek ücet var mı? yine ücretsiz mi?

bizde onu irdeliyoruz. deneyip görmeye karar verdik. vodafone sitesinde yazdığına göre 100 mb sonrası yavaş ama bedava...

Εthnic

Εthnic

Üye
eger oyle degilse cok sacma olur. cunku bu vodafonu cok geriye goturur.. kaldiki bizim su an kullandigimiz ve halada faal olan vodemnet kampanyasi cok daha avantajli.. bu durumda kim cepnet tarifesini kullanirki?

lgkg300

lgkg300

Üye
Eğer bu doğruysa; bu uygulama vodafonu ileriye götürür.

sarıoklar

Üye
8 tl'ye sınırsız internet keyfi.süper.
vodafone'a teşekkürler.diğer operatörlere kapak olmuş.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 7.99 tl'ye aylık paket aldığınızda 100mb'a kadar hız 7.2mbps daha sonra ay sonuna kadar hız 96kps fakat ücretsiz.

alixkandemir

Üye
peki benim n70 i laptopa bağlayınca nasıl acaba hız nasıl olur merak ediyorum.

Müşteri hizmetlerini arayıp 100mb adil kullanımı aştığımızda extra ücrete tabi tutuluyormuyuz diye sorduğumda

gerçekten hız 96 kbps ye düşüyormuş ve internet sınırsızmış
:oke:

yasinnn03

yasinnn03

Üye
arkadaslar ben aldım aylık ve 100 mb ye kadar sanıyede 300kb indirdi 100u gecıncede hız sanıyede 20kb yi gecmiyor 1ay dolana kadarda bedava limitsiz ben suan 270mb falan kullandım hic tl dusmedi yani 1ay ful bedava yavas mavas ama bedava...

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaslar ben aldım aylık ve 100 mb ye kadar sanıyede 300kb indirdi 100u gecıncede hız sanıyede 20kb yi gecmiyor 1ay dolana kadarda bedava limitsiz ben suan 270mb falan kullandım hic tl dusmedi yani 1ay ful bedava yavas mavas ama bedava...
Bilgi için teşekkürler dostum.:oke:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ben ararim bilgi alirim nasilsa burdan aramak bedava he hee

merlin19

merlin19

Üye
Hız yavaş hemde çok yavaş aylık aldım ben aldığımada pişman oldum direk daldık olaya adil kullanım dolduktan sonra ücret düşmüyor yani sınırsız kullanım var ama hız 96 k düşüyor bu teknoloji çağında Vodafon bu 96 k olayı ile beni 10 yıl öncesine adsl hatları çıkmadan kullandığımız 56 k Modemlere götürdü resmen şimdi o neti kullanıyorum bilgisayarımda ve çok gülünç bu Vodafone için bence insan en azından şunu 256 k yada 512 k da sabitler normal net hızı olur ne bu şaka gibi 96 k ile Vodafonun kendi sitesi bile 10 dakkikada anca yükleniyor kendisinin sitesine giremeyen bir hizmet:))

sarıoklar

Üye
hız düştükten sonra edgeden bağlanın daha hızlı 3g'den

izmirligenc

izmirligenc

Üye
96 cok dusuk yaa

aryscat

aryscat

Üye
5800 la kullanıyorum günlük paketi. Kendi browserı ile filim izlerken dahi takılma olmuyor. Dün oturdum semum seyrettim. Acayip keyifliydi :)

Εthnic

Εthnic

Üye
ben aylik cepnet aldim yalniz vodemnet aboneligimi iptal ettirmeme ragmen daha gunleri dolmadigi icin eski abonelik bitis tarihinden sonra aktif hale gelecek mesaji aldim.. o yuzden bide ustune gunluk cepnet aldim..
eger sizinde eski vodemnet aboneiginiz var ise gunleriniz dolmadan aylik cepnet almayin ...
gunluk cepnet alin...

ilo53

ilo53

Üye
bendede sorun yok n70 3g ile gırıyorum tek vıdeo ızlerken gec oluyo onuda izlicem vıdeoları onceden acıyorum hepsını dolu yo ıyı bence otekı operotorler bunu bıle yapmıyo sonucta ıs goruyo

alixkandemir

Üye
evet sonuçta iş görüyormu görüyor teorik olarak her gün download yapsan bir arkadşın hesabına göre ayda 37 gb download yapabilirsin
25kbps gerçek download hızı yavaşmı evet yavaş ama fiyat performans aralığı olarak çok iyi
diğer operatorler bunu hiç yapmıyor

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Hız yavaş hemde çok yavaş aylık aldım ben aldığımada pişman oldum direk daldık olaya adil kullanım dolduktan sonra ücret düşmüyor yani sınırsız kullanım var ama hız 96 k düşüyor bu teknoloji çağında Vodafon bu 96 k olayı ile beni 10 yıl öncesine adsl hatları çıkmadan kullandığımız 56 k Modemlere götürdü resmen şimdi o neti kullanıyorum bilgisayarımda ve çok gülünç bu Vodafone için bence insan en azından şunu 256 k yada 512 k da sabitler normal net hızı olur ne bu şaka gibi 96 k ile Vodafonun kendi sitesi bile 10 dakkikada anca yükleniyor kendisinin sitesine giremeyen bir hizmet:))

merlin abartmışsın ya bu kadar kötüleme başka hangi operatörde bu fiyata sınırsız bir paket gördük.

ayrıca eğer 10dk de bir siteyi açabiliyorsan ya telefonun da ya pc de bir sorun vardır. baktırmalısın bence.
56k da kullandım zamanında onda bile 15 - 20 sn de açılırdı site. :)

birde bu paketlerin temel amacının cepte kullanmak olduğunu düşünürsek mükemmel fırsat.

Skyfire ile kullanıyorum bu gün müthiş bağlantı sağlıyor. youtubede video izleme rekoru kırdım :) cepten hiç takılma yaşamadım.

Üst Alt