Ama hiç yoktan iyi bye bye adsl... haksız rekabet var adsl ne yapacak şimdi? ya fiyatları kıracaklar ya da vodafone dava açacaklar
45 tl nerde 8 tl nerde 
Helal olsun Vodafone 
ya bugun bulunduğum ilceye 3g az önce geldi ve şuan 3g ile n70 üzerinden bağlanıyorum 2g deken hızım 28kb/s iken şuan 3g var ve hızım 10kb/s düştü

Benim 6600'ı laptopuma bağlamak istiyorum ancak bi soru kafamda;
Laptopda bluetooth yok.Bluetooth cihazı alsam ve onu pcye bağlasam ve onu da 6600 a bağlasam bağlantı hızım ne olur?Çok fazla düşermi sizce.6600 dan bluetoothdan dosya aktarırken yavaş normalde bu işlemdede yavaş mı olur?

:d mükkemmel oldu bu güne kadar çıkan en iyi 3g paketi ada 8 liraya türkiyenin her yerinden kablosuz özgürlük kablolu telefon bağlatma derdi yok kota derdi yok sözleşme derdi yok canım sıkılırasa almam isderse alırım msn facebook günlük dolaşmada hiç fark yok sadece video izlerken ve dawnloadda çok yavaş kalıyor onun dışında sadece mükemmel 15indirme 14 de upload hızı stabil bnde geneldeAynen Aksam bende de 5 tl vardı google ı acıyorum pat kredım dusuyor bastan farketmedım sonra tekrar denedım yıne dustu face acıyorum dusuyor googleden arama yaparken bıle kredım dusmeye basladı sonra 0' a ındı tekrar 5 tl yukledım oda bıttı musterı hızmetlerını aradım beyfendı cepnetten resım muzık vıdeo ızlemelerınız ayrı ucrete tabı demeye basladı kıvırmaya basladı.Neden ucrete tabı olsun 100 mb vermısler sora sınırsız dıyorlar ee madem sınırsız benım hızımı dusurmelerı lazımken kredimi alıyorlar Tamamen saçmalık Vodafone gıbı bır sırketı 6 kere aramama ragmen hıc bır musterı hızmetı temsılcısı benım sorunum hakkında net bır bılgı veremedı bumudur yanı teknolojı hadı resım muzık vıdeo ayrı ucrete tabı dıyelım bu kadar adam ızlemıs vıdeo falan dusmemıs benden nıcın dusuyor hadı orda dustu googleden arama yapınca bıle kredım dusmeye basladı artı daha 1 hafta once aylık pakete uye oldum bu kadar sacma bır sıstem olamaz adamalar o kadar cahıl ki download demesını bılmeyen musterı temsılcılerı var sacmalıyorlar cevap veremıyorlar bız sıze donucez falan filan tamamen sacmalık yani sınırsız dıyorlarsa sınırsız bu olmamalıarkadaşlar aman dikkat bende 8.61 krş vardı şimdi sıfır ve ineterneti de kullanamıyorum ve benim 5.06.2010 tarihine kadar cepnet paketim var ama nete girirken 8.61 uçtu gitti müşteri hizmetlerini aradım hıgmık yaptı tel. bekleti 1 2 dakika ve bilgsayr sisitemlerimizde çalışma var dedi ve bizi sonra arayın dedi ve bizim 8.61 tl gitti
yok yok tek sende yokhadi yaa ... bu sorun sadece bende var sanıyordum... bende bi 7 lira gitti , iade ettiler. sonra 3.65 gitti iade ettiler... yalnız baya bi meram anlatmak gerekti... Muhtemelen sistemi oturtamadılar. düzelir zamanla...
ama ınsan cok sınır oluyor tekrar donmelerı 1-2 gunu buluyor ınan suna ınandım vodafone nun musterı hızmetlerı cok ıgrenc.. ınan bılmıyorlar nasıl yardımcı olacaklarını 6 kere aranırmı ya ?
ben kafama takmıyorum şimdilik. Adamları arayıp bildirince 2 3 gün sonra paramı iade ediyorlar.