Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
e_r_EN

e_r_EN

Üye
aynı sorunu ben de yaşıyorum gerisini anlatmama gerek yok sanırım giden 12 tl

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Bu sorun yarına kadar giderilmezse giden bütün liraları isterim.

kupa_xl

Üye
Ben bu hizmeti duydum bir hat aldım 1 haftadır sınırsız internet kullanıyordum çok memnun kalıp avea hattımı da vodafone a taşıdım.

Fakat hattımda 0,22 kuruş vardı dün gitti internet kesildi vodafone u aradım saat: 22:00 olmasına rağmen 15-20 dakikada bağlanamadım ve herkesin dediği gibi bir odun çıktı karşıma hiçbişeyden anlamıyor yarın arayın arkadaşlar yardım edicek diye savsakladı.

Az önce gene aradım kontörün düşüş sebebini bulamadı kayıt oluşturdu adil kullanımdan sonra download yaparsanız ücreti düşer dedi, sınırsız internet nerde kaldı o zaman dedim cevap veremedi!

Benim anlamadığım müşteri temsilcileri neden erkek? Bilgisiz konuşmaktan haberi olmayan adamları işe almışlar o da artık 2 tane mi 3 tanemi ne heralde ki yarım saat bağlanamıyoruz gecenin köründe bile.

angel_eren

angel_eren

Üye
aynı sorunu ben de yaşıyorum gerisini anlatmama gerek yok sanırım giden 12 tl
bende yine 3tl gitti yapacak bişey yok şimdilik geri dönecekler güya bakalım bekliyoruz...:off:

--------------- Ekleme ---------------

Ben bu hizmeti duydum bir hat aldım 1 haftadır sınırsız internet kullanıyordum çok memnun kalıp avea hattımı da vodafone a taşıdım.

Fakat hattımda 0,22 kuruş vardı dün gitti internet kesildi vodafone u aradım saat: 22:00 olmasına rağmen 15-20 dakikada bağlanamadım ve herkesin dediği gibi bir odun çıktı karşıma hiçbişeyden anlamıyor yarın arayın arkadaşlar yardım edicek diye savsakladı.

Az önce gene aradım kontörün düşüş sebebini bulamadı kayıt oluşturdu adil kullanımdan sonra download yaparsanız ücreti düşer dedi, sınırsız internet nerde kaldı o zaman dedim cevap veremedi!

Benim anlamadığım müşteri temsilcileri neden erkek? Bilgisiz konuşmaktan haberi olmayan adamları işe almışlar o da artık 2 tane mi 3 tanemi ne heralde ki yarım saat bağlanamıyoruz gecenin köründe bile.
yani saçmalıyorlar adil kullanımdan sonra yavaşlıyor,ki biz ona zaten razıyız ama bu kontor düşmesi beni deli etti , hattı kullanamıyoruz parasını ödediğimiz neti kullanamıyoruz bunlar da cabası :bann:

lgkg300

lgkg300

Üye
Şimdi ağzımı bozacağım :off: Madem sistemi oturtmamışsın niye paketi çıkarıyorsun olan bizim TL lere oldu. Peki ne olacak şimdi? ben de dün geceden beridir bağlanamıyorum. kontörüm sıfırlandı. gittim 5TL yeniden yükledim belki kontör olmayınca girilmiyor bu merete dedim yükledim onlar da gitti. Müşteri hizmetlerini arıyorum bağlayamıyorlar. çok meşguller diyorlar :off::off::off: Giden TL leri nasıl geri alacağız bilgisi olan var mı? Derdimizi müşteri hizmetlerine anlatana kadar enaz 5 Tl daha gider. zaten zaman kazanmak için kıvırıyorlar Ş.. ler.:off::off:
Dikkatli olun...

angel_eren

angel_eren

Üye
bi üst kademeye yönlendirildik ,bi üst kademe neresi Allah bilir :) şimdilik beklemekten başka yapacak bişey yok heralde...

e_r_EN

e_r_EN

Üye
şimdi müşteri hizmetleriyle konuştum 16 dk kadar sorun kaydı aldıktan sonra cep net paketlerin de yaşanan genel bir problem olduğunu söyledi tekrar geri döneceklermiş umarım hızlı olur ama sanmıyorum .......:off:

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
1 gündür bu sorunu yaşayanlardanım. Şu an bende bir sorun yok google a girdim bi kaç resime baktım ama bir fiyat düşüşü yaşamadım.

kupa_xl

Üye
Tl leri iade ederler büyük ihtimalle,

yalnız işin garip tarafı dün benim lira tamamen sıfırlandı (dün net kesilmişti) yani şu an 0,00 gözüküyor fakat hala internete girebiliyorum ve download yapabiliyorum.

e_r_EN

e_r_EN

Üye
benim de bakiyem 0 fakat ben de internete girebiliyorum şimdi denedim iyice saçmaladılar ...

lgkg300

lgkg300

Üye
1 gündür bu sorunu yaşayanlardanım. Şu an bende bir sorun yok google a girdim bi kaç resime baktım ama bir fiyat düşüşü yaşamadım.
Mevcut paketin aylık mı? ben de şimdi günlük paket aldım giriyorum ama düşmüyor inş. sonradan toptan düşmez.:hmmm

omer1230

omer1230

Üye
insanları böyle aıştırıyolar sonra ertesi gün yada ertesi hafta iptal ediyolar ve sömürüyolar şahsen bende öyle oldu VODAFONE:nono:YAPIYOR

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Şimdi müşteri hizmetlerini aradım. Bu sorunla beraber düşen liralar iade edilecek mi diye sordum. Arıza kaydınız oluşturulmuş, geri dönüş yapıldığında iletirsiniz dedi. Ben 2 kere aradım, aradığımda giden tutarıda isteyeceğim. Nede olsa onların hatası sonucunda gitti.
Geçmiş olsun arkadaşlar.

angel_eren

angel_eren

Üye
geri dönemeleri baya zaman alacak gibi :P

lgkg300

lgkg300

Üye
Şuan aylık paketi olanlar girebiliyor mu? ben de aylık paket abonesiyim ama bugunlük için günlük paket aldım.

kupa_xl

Üye
Az önce de söylemiştim lira sıfır olmasına rağmen nete girebiliyorum ve download yapabiliyorum

harock

harock

Üye
Öncelikle varsayılan erişim n0ktasını vodafone internet yap. ve daha s0nra pc yi ve telef0nu yeniden başlat bende de aynısı 0luy0rdu şimdi tamamen s0runsuz bir şekilde giriy0rum. k0lay gelsin ... :oke:
arkadaşm vodafone dün geçtim şuan sadece vodafone live ayarı var dediğin ayari nasıl alacağım :s
ya da nereye gönderecem ya da ayarları el ile mi yapacağım bi el atarsan iyi oluR:) teşekkürleR

--------------- Ekleme ---------------

Dün benim de 0.41 krs m gitti :@ ama şuan itibarı ile 0.0 tl var internete giriyor sorun düzeldi galiba :@

cskn53

cskn53

Üye
arkadaşlar aman dikkat bende 8.61 krş vardı şimdi sıfır ve ineterneti de kullanamıyorum ve benim 5.06.2010 tarihine kadar cepnet paketim var ama nete girirken 8.61 uçtu gitti müşteri hizmetlerini aradım hıgmık yaptı tel. bekleti 1 2 dakika ve bilgsayr sisitemlerimizde çalışma var dedi ve bizi sonra arayın dedi ve bizim 8.61 tl gitti

dün akşam aynısıda bende oldu şaşırdım kaldım 3.50 tl boşa gitti ne iştir bende anlamadım:hmmm:hmmm

harock

harock

Üye
Dün benim de 0.41 krs m gitti :@ ama şuan itibarı ile 0.0 tl var internete giriyor sorun düzeldi galiba :@

Üst Alt