Vodafone günlük&aylık cepnet hızını pc'de arttırma!

Sponsorlu Bağlantılar

fondip003

Üye
arkadaşlar vodafone pc suite ile baglanıyorum hız 921kb diyor ama sayfalar bile zor acılıyo hızlandırıcı varsa bilgilendiriverin
bende 6300 la pcye nte bağlanıyodum ama hız düşük geçen hafta 65 ty ye vodafone wınn aldım proğram otomatik pcye kurdu telefonla bağlandığım hızın 2 yada 3 kat artı şöyle farkettim facebookdaki perfeck pokeri cepten pc ile cook zor acıyodu ama vınn alınca 10 saniyelik kısa zamanda açıyoor en iyi artırma yolu wıın alıp aylık 8 tl net

sertug_tr

Üye
Evet en güzeli bi vınn yada 3g modem alıp kullanmak download yapmayanlar ve video izlemeyenler için harika bi hız verio siteleri harika acıo ama video izlemek biraz zahmetli fakat knight online kasmadan oynatıyor hatta online counter strike bile oynatıo internete ben sadece mail surf için giriyorum diyenler icin bence harika 8 tl de ttnete 4 gb 19 tl verip yine özgürce video izlenmiyor kota korkusundan bence bosu bosuna 4 gb kotalı kullanmak yerine mantıklı bir seçim,

Hız artırma konusuna gelince yok turbo internetmiş yok suymus yok buymus herseyi denedim download hızı 20 kbps yi asla gecmiyor bosuna program v.s. aramayın, sayfaları cok rahat acıyorbu yeterli bence inş. ücrete zam filan yapmazlar yada kota koymazlar.

USAForever

USAForever

Üye
eğer ben telefonumu şarza ve kabloya bağlayıp işimi görürüm diyorsan vına hiç gerek yok.

Ama benim gibi bataryası pahalı telefon kullananlara 8tlye Vın Kullanmayı öneriyorum , telefona yazık oluyor...

Ayrıca duydum ki pc suite modunda cepnet daha yavaş çalışırmış ....

sam422

Üye
arkadaşlar çoğu kişide iyi bilir vodafonun hızını arttırma gibi bir yol yoktur herhangi bir program veya vodemle cepnet asla hızlanmaz bende zamanında çok uğraştım denendim ama olmadı sitede bazı arkadaşlar 20kbps ile giriyorlarmış iyi yine benimki 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10kbps hep bu aralarda şürekli gidip geliyor hatta bazen bps bile düşüyor bu aralardada iyice hız düştü nerdeyse hiç giremiyorum sürekli gelip gidiyor k3710 vodem kullanıyorum 60 tl boşuna verdim aldım.boşunada mail filan yollamayın hep aynı saçmalıkları söylüyorlar,aylık yaptırmışım zaten bide günlük yaptırırsanız hızınız artar diyorlar yapıyoruz yinede artmıyor adam kandırıyorlar yani ne söylesenizde boş onlara hız filan yükseltmezler bide son günlerde bir çok paket çıktı vodem için saatlik 1tl günlük 3tl filandı haftalık 15 tl filan galiba tam olarak hatırlayamadım şimdi yani kısacası cepnet anca cepten girersen bi işe zaten onun için yapmışlar pc bağlamaya kalkarsan boşuna zamanını çalar derim arkadaşlar :D boşuna yormayın kendinizi derim herkeze selam ederim beyler :) bu arada napalım agalar be cepnet kötüde olsa bi işe yarıyor yani değilmi :=)

phasan

phasan

Üye
Sam422 haklısın

phasan

phasan

Üye
bu aralar vodafone internet hızı bayagı düştü

reoksit

reoksit

Üye
açıklamalar için teşekkürler sam422

mamilik15

Üye
''http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/cep-telefonunu-modem-yapmak-ve-hizinizi-artirmak-dns-degisimi-335698.html'' arkadaslar bu sayfadakı resımlerı
görebılırsek sanırım bütün bu sorunlarımız çözüme kavuşacak:D o kadar tarayıcı ındırdım yınede resımlerı bır turlu göremedım:D arkadaslar lutfen bu resımlerı görebılen bızede anlatsın !!! yazıyla:D(h)

srooyunu

Üye
hawada 40 takla atsan ne bu hızı artırırsın nede bu kadar ucuz net bulabılırsn

emptiness

Üye
arkadaşlar bende birkaç birşey yazmak istedim vodafone aylık ve günlük paketleri kullandım... telefon modelim samsung s5620 Monte... samsung kies programı sayesinde kabloyla bilgisayarımdan internete bağlanabiliyorum... ilk olarak aylık net paketi aldım internet hızım 10kbps(indirme hızı) idi dedim lanet olsun boşa gitti tl ler :D sonra 3g kapmasam alanında olduğumu gördüm öncelikle hattımı 3g ye açtırdım sonrasında telefonun ayarlarından şebeke modunu GSM 1800/900 dan UMTS (yanılmıyorsam) moduna geçirdim ve sonrasında bana bu mod sadece 3g kapsama alanlarında kullanılır uyarısı verdi... baktım telefonum 3g ile internette daha hızlı gezinmeye başladı ( yaklaşık (indirme hızı) 15/25 kbps ile ) sonrasında ise telefonun çekim kuvvetine baktım 2 (tabiri caizse) çubuk çekiyordu balkona çıktım ve 3g ambleminin yanına birde + işareti geldi bu nedir ne değildir diye araştırdım 3g plus oluyormuş bunun adı... yani internet hızı edge le bağlanınca max. 512kbps 3g ile bağlanınca 1-1.5mbps 3g+ (plus) ile bağlanınca 7.2mbps (veri trafik hızı) ye kadar erişim imkanı sağlamaktaymış... ( tabii ki bunlar herzamanki gibi teoride) iş pratiğe dökünce yani balkona çıktım ve 3gplus la bağlanmaya başladığımda internet hızım (hız testi ile ölçüm yaptım) ping'im 250 civarı internet hızım 500kbps - 1mbps arasnda olarak arttı... ama telefonumun çekim kuvveti gene 2-3 çubukla sınırlıydı... avea hattım var birde ona da aylık 1 gb paket yükledim 10tl ye evin içinde bile 3g+ ile veri transferi yapabiliyor ve telefonum çekiyor... hız testi ile gene ölçüm yaptığımda 3.7mbps hıza ulaştığını gördüm gerçekten telefonla bağlanmaya göre dudak uçurtan bir hız... yanlış anlamayın avea daha iyi demiyorum sedece burda vurgulamak istediğim telefonunuzun 3g özelliği olması size max hız kazandıracaktır ama en önemli husus kuşkusuz ki UMTS modunda iken (3g kapsama alanı) telefonunuzun iyi çekmesi (baz istasyonuna yakın olmanız)... ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim sadece... okuduğunuz için teşekkür ederim aklınıza takılan soru sorunlar olrsa elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışırım iyi günler arkadaşlar bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun... selametle...

sevgili8989

sevgili8989

Üye
benim mobil modem hızı önce 460. idi sonra nedense 115.2 ye dştü.tekrar 460. ı görsem gene yeter

celiktepelee

celiktepelee

Üye
sevgili8989 kardeşim o hız ağ ve paylaşım merkezinde görünen modem hızı şebekeyle bi alakası yook oo 96 kbps nin altına düşmediği takdirde seni etkilemez zaten şebeke hızı 96 kbps

benmaxicep

Üye
arkadaşlar bende iphone 4 var bende cepnet kullanıyorum ve cepnetin hızını artırmak mümkün değil hepimiz biliyoruz... fakat kullanıcağınız telefondan telefona farkeder cepnetin yetip yetmediği ... örneğin ben youtubeye iphone 4 ile giriyom videolar neredeyse başlamıyo bile ama :)

cepnet kullanacağınıza bence aveanın yeni nesil 500 (500 dk + 2000 sms + 2gb+sınırsız internet ) kullanın daha iyi arklar ...

bu benim fikrim saygılar..........

hsynftmysf

Üye
yeni üye oldum bundan sonra pc hızını arttırmak için ne yapmalıyım..

Üst Alt